RELAX PANTS

Relax pants1

Relax pants2

Relax pants3

_MG_8289

_MG_8450
Denne relax buksa fra vår nyeste kolleksjon (Run & Relax) er blitt min absolutte favoritt. Den er perfekt for mine hverdager der jeg aller best liker å kle meg komfortabelt, siden materialet er i bløtt og behagelig med en slags «fleece» på innsiden. Med boots og en litt finere topp eller genser kan den bli  litt mer rocka eller fin også. Her er fra da vi hadde Energiweekend på Son og vi skulle spise raw food middag:-)

(PS!kameraet på mitt mobil er helt elendig så beklager dårlig kvalitet på bildene, men om noen uker har jeg ny mobil så da blir det andre boller:-))

Yoga Pants Norge

1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei Vibeke! Jeg er veldig interresert i å kjøpe klær fra run &relax, men er litt redd for å bestille på nett i tilfelle det ikke passer. Har dere noe sted dere selger klærne i Oslo så man kan få prøvd de?

    • Hei Natalija! Så hyggelig at du er interessert i Run & Relax. Klærne våre selges blant annet på Puro Yoga og på Bikram Yoga Oslo, men vi skal ha åpen salgsdag på Vækerø (Villa Vækerø, Vækerøveien 8)onsdag 27.nov og der vil vi ha hele kolleksjonen slik at du kan prøve alt du vil. Legger ut mer info her og på facebook etter hvert! Håper vi sees! Vibeke

  • Blir superspennende å se finalen i kveld! Heldige du som slapp kokosbollelagingen. Så vanskeligere ut enn jeg hadde trodd. Klær som puster er jeg glad i! Hadde det ikke vært for omgivelsene, tror jeg at jeg hadde gått i sånne klær du viser frem, hver eneste dag 🙂

  • Kjempefin bukse, den skal anskaffes! Hvor er t-skjorta fra øverste bildene fra? Jeg har store brannsår oppover den ene armen, og er alltid på jakt etter t-skjorter som har litt lengre ermer, men å unngå unisexuttrykket 😉

  • Hvordan er den buksa i str.? Jeg bruker vanligvis str. M i klær, men gikk ned til S i løpebuksa fra dere.

    • Hei! Buksa skal jo være litt stor og «baggy» men du kan sikkert ha S hvis du gikk ned en str i den andre. Blir det helt feil får du jo byttet den da:-) God mandag! Vibeke