Den perfekte julegave fra Rudolph Care

Andrea R gavepakke2
Lekkert design med fantastiske produkter inni:-)

Jeg er super fan av produktene til Andrea Rudolph: Rudolph Skincare, og de er noe av de eneste produktene jeg tåler for tiden. Jeg sliter i perioder med atopisk eksem, reagerer både på stress og urenslige sminkekoster etc, og har de siste årene måtte sverge til økologisk hudpleie. Jeg var så heldig å få disse to gaveeskene i bursdagsgave av noen gode venner da jeg feiret dagen min for noen uker siden, og tenker at de er den perfekte julegaven til noen du kjenner som liker deilig og god økologisk hudpleie.

Andrea R gavepakke4
Denne esken inneholder ansiktsprodukter.
Andrea R gavepakke3
..mens denne har noe for både kropp, hender og lepper.

Andrea R gavepakke1

Vil du lese mer om Rudolph Care kan du klikke her. Produktene selges også på Gimle økologiske Parfymeri, klikk her.

12

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Takk for tipset! Kan være verdt investering, sliter selv med litt hudproblemer på grunn av tørr hud. Har sluttet helt med foundation i hverdagen, noe som har hjulpet. Visste ikke du også slet litt, jeg synes du har så fin hud og stråler på skjermen.

  • Takk for det Kajsa. Jeg har vært fri for eksem i nesten 14 år men i høst kom det altså tilbake. Som jeg har svart en annen i kommentarfeltet tror jeg det har med stress, mye sminke og det at jeg ikke har hatt rutinene mine på plass ift yoga, kosthold, søvn etc. Veldig viktige faktorer. Sikkert lurt å kutte ut foundation ja, jeg bruker det sjelden i hverdagen min så det er bra. Lykke til med huden du også! Klem

 • Hei! Tusen takk for tipset! Jeg er atopiker og har prøvd uendelig mange hudprodukter uten særlig hell, håper denne kan være løsningen 😉 et spørsmål; har du prøvd produktene fra organic pharmacy? Hvordan er disse produktene sammenliknet med rudolph sine? Mvh Hege

  • Hei Hege! Ja disse kremene gjorde underverker for meg. Jeg er spesielt glad i denne; ACAI ANTI-AGEING FACIAL MOISTURIZER og den er så bra for huden min. Grunnen til at huden min har vært så vanskelig i det siste er nok på grunn av en del stress, mye sminking ifm jobb(ble sminket hele dagen i en måned under en tv-innspilling for litt siden) og at jeg har testet ut nye produkter som jeg ikke har tålt så godt. Uansett, har ikke prøvd Organic Pharmacy til meg selv, men har brukt de til mine babyer. Fantastiske produkter det også. Lykke til med eksemen. PS! Gjør masse yoga og tenk at du skal «rense» kroppen innenfra med både riktig kosthold, masse vann og meditasjon. Klem fra meg

 • ….. Oooops, kun svært få deler av forrige mail som kom med…..beklager det!

  Jeg ville benytte anledningen til å takke for dette innlegget!!! Jeg gikk til anskaffelse av begge gavepakkene slik at jeg kunne teste ut produktene før jeg evt gjorde videre investeringer, og endelig; jeg har nå funnet produkter som jeg tåler!!!! Jeg har i flere år vært avhengig av å bruke kortisonkrem flere ganger ila uken men ikke nå lenger, har ikke brukt det på over 1,5 mnd! Rekord!

  Jeg er glad langt inn i hjerterota og føler egentlig ikke at jeg får takket deg nok, TUSEN HJERTELIG TAKK!!!!

  Ha en fin dag og riktig god jul 🙂

  Mvh
  Hege

  • Jeg har prøvd det og elsket det. Følte at det strammet opp huden og jeg fikk tilført masse fuktighet. Brukte det i ca 30 dager i strekk…nå er jeg tom:-)