VIXEN BLOG AWARDS

Vixen1

Tidligere denne uka fikk jeg en mail om at jeg tidligere hadde blitt nominert til VIXEN Blog Awards 2013 og at jeg var en av semifinalistene; ikke bare i én kategori, men i TO!! Både i kategorien ÅRETS TRENINGSBLOGG og i kategorien ÅRETS KJENDISBLOGG. Gjett om jeg ble glad! Dette er jo bare kjempe gøy og det viser at jeg kan inspirere noen sjeler der ute med min lidenskap for yoga, kosthold, sunn livsstil ispedd en dose barn, mote og reise.

Egentlig er jeg veldig overrasket også, dette hadde jeg faktisk aldri forventet. Bloggen har for meg både vært en glede og et slags «onde». Aller mest en glede selvfølgelig fordi jeg har tillatt meg å skrive om alt jeg elsker, men innimellom når jeg har hatt en dårlig periode og ikke vært motivert til å dele noe som helst, eller når jeg har hatt det så travelt at jeg ikke har rukket å ta et bilde eller skrive en setning, så har jeg gått rundt med verdens værste samvittighet og følt meg som en «dårlig» blogger som ikke har lagt ut flere innlegg og ikke har fulgt opp leserne mine.

Men jeg skal være helt ærlig, jeg er veldig stolt idag – selv om det “bare” er semifinalist, så syntes jeg dette er utrolig gøy! Alle liker vi å få anerkjennelse for noe vi har gjort og ja, jeg har brukt mye tid på denne bloggen og tenker alltid nøye gjennom hva jeg legger ut og hva jeg har lyst til å formidle. Dette gir meg mer mot, vilje, en helt fantastisk selvfølelse og ikke minst mer motivasjon til å blogge mer!

Håper virkelig at du har lyst til å stemme på meg:-) Klikk på linkene under her:
ÅRETS TRENINGSBLOGG
ÅRETS KJENDISBLOGG

Ha en strålende lørdag!

0

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *