THE ULTIMATE JUICE BOOK

Ultimate juice book3

 

Er du en juicer og trenger inspirasjon i hverdagen? Da er det denne boka du er ute etter!..og vet du hva? Jeg er så utrolig stolt over å kunne fortelle at jeg faktisk har vært bidragsyter til denne boka som er lagd og publisert i UK. Hvor kult er ikke det?:-))

Boka er proppet full av superdeilige oppskrifter, over 300 stykker, så her risikere man virkelig ikke å gå lei noen juicer. Jeg har bidratt med et tredagers detox-program som gir en fantastisk rens. Kanskje jeg skal legge den ut her? Noen som er interessert?

Ultimate juice book2Ultimate juice book1

 

Jeg er faktisk litt usikker på om den selges i butikker i Norge, men sjekket akkurat og den kan i alle fall bestilles fra Barnes & Nobles og Amazon.

God juicing!

0

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *