GRØT!!

Grøt1

 

Elsker du grøt? Ja, da vil du helst sikkert finne en eller annen oppskrift du vil elske i min nye bok GRØT også! Boka er i salg allerede på nett og vil finnes i bokhandelen i løpet  av de neste par ukene! Her har jeg samlet over 40 ulike oppskrifter på alt i fra tradisjonelle grøter, sunne yogagrøter, frokostgrøter, dessertgrøter og utenlandske grøter. Er du derimot ikke så glad i grøt, kan du kanskje gi den i julegave til mor eller bestemor, de er sikkert glad i grøt, he he.

Jeg er uansett veldig stolt over å presentere denne boka, er veldig fornøyd med resultatet og syns det var utrolig stas at Kagge Forlag ville at jeg skulle lage den sammen med de. Mon tro om det var Masterchef-tittelen som fikk de på tanken om å spørre meg:-)

Det siste året har vært fylt med grøt kan man si, jeg har kokt, rørt, smakt grøt til alle døgnets tider, og forhåpentlivis er ikke familien min altfor lei av å få servert grøt i alle varianter enda:-)

Graut1 Graut2Graut5 Graut4 Graut3Grøt2

Må takke noen av mine fine venner som har bidratt med sine grøttips og grøtoppskrifter – det er stas for meg! Vil også rette en stor takk til fotograf Synnøve Dreyer og «Grøt-stylist» Kristin Kjellmo Vorkinn – det har vært en fryd å jobbe med dere!!

 

2

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *