Påfyll for kropp og sjel

 

Kveldens påfyll1

Livet er ikke alltid helt forutsigbart, og av og til kan man bli litt satt ut av de endringene som skjer. I går delte jeg en ganske ærlig melding på instagram, og det har tydeligvis ganske mange fått med seg. Det var absolutt ikke meningen å uroe folk, og spesielt ikke de som jeg har nær og som bryr seg om meg, men jeg følte bare for å gi et ærlig bilde på at livet har sine oppturer og definitivt sine nedturer.

Kan ikke si så mye konkret om det som har skjedd, men det handler bare om jobb, og heldigvis ikke noe mer «alvorlig» ift meg eller noen i min familie. Uansett en kjip ting å komme seg igjennom. Men jeg har lært meg å fokusere på de positive tingene i livet, og de finnes det så utrolig mange av. I tillegg har jeg blitt mye flinkere til å gjøre de gode tingene for meg selv når slike ting oppstår, og i kveld har jeg gitt meg selv dette påfyllet:
– Mer kunnskap om min store passion, nemlig ashtanga yoga, og nå om dagen er det dypdykking i «The Intermediate Series». Jeg lærer nye stillinger, går dypere i praksisen min og leser meg opp på filosofi.
– Meditasjon hvor jeg bruker en japa mala, et slags bønnekjede hvor man gjentar et mantra 108 ganger som jeg bruker for å klarne hodet litt.
– Deilig smoothie. Elsker denne nye smaken med bringebær fra MySmoothie.

På tide å finne sengen nå, så ønsker dere alle en god natt!

 

0

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei Vibeke 🙂 Liker bloggen din veldig godt 🙂 Jeg skal til India, New Delhi i november. har du noe tips om noen gode yoga skoler/ashrams der?

    • Hei Tine, så hyggelig å høre at du liker bloggen. India og New Dehli blir spennende. Jeg har vært der, men kjenner dessverre ikke til noen yoga skoler der. Tror du må ta i bruk internettet der gitt:-) Lykke til og god tur!