DEN STORE GRØTDAGEN!

Grøtdagen1

 

I dag, 23.oktober, er den store grøtdagen her til lands! Som selvutnevnt grøtmor med nylig lansert grøtbok, vil jeg selvfølgelig anbefale dere å ta en titt i den hvis du har lyst til å «feire» dagen og ønsker litt inspirasjon:-)

I denne boka har jeg slått et slag for denne urgamle tradisjonen vi har her til lands, men jeg håper man ikke tror at jeg bare har tatt med risengrynsgrøt, rømmegrøt og havregrøt da. Her finner du grøter fra hele verden, kalde grøter, sunne grøter, søte grøter…you name it;-)  Inspirasjon og oppskrifter på noen av de kalde frokostgrøtene fra boken finner du her!

God grøtdag!

 

Grøt1

1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Gratulerer så mye med boka, Vibeke! Dette er litt utenfor tema, men jeg har veldig lyst til å dra til Goa i februar/mars. Har gjennom bloggen fått med meg at det er et sted du holder kjært og lurte derfor på om du har noen gode Goa-tips (spesielt hvor det er fint å dra på retreat/gjøre yoga).

    • Hei Natalie! Beklager litt sent svar, men rekker ikke over alt alltid dessverre. Takk for gratulasjoner, veldig gøy med grøtboka:-) Har du lyst til å reise til Goa må du dra til Purple Valley, som er et ashtanga retreat senter. De inviterer noen av verdens beste instruktører og det er et superdeilig sted. Jeg reiser faktisk dit i desember selv:-) Sjekk ut http://www.yogagoa.com! God tur!!

  • Hei Vibeke!
    Jeg har kjøpt boken din, og jeg gleder meg sånn til å prøve alle oppskriftene!:-D Jeg har et spørsmål til «Den ultimate sunnhetsgrøten» på s. 83 i boka. Hva slags type risgryn er det du bruker? Det finnes jo lettkokte varianter og varianter som skal kokes i opp til en time..
    Ha en fin kveld!
    Hilsen Hilde Marie.