Canon + Høyer + Marcel Leliënhof + grøt = good morning!

I går hadde jeg mitt første «grøt-catering-oppdrag», for et bloggevent arrangert av Canon og Høyer…og tro meg jeg var nervøs. Var i seng kl 02 natta før, etter å ha stått noen timer over grytene(er tross alt ikke vant til å lage grøt til nesten 30 personer) og da jeg la hodet på puta kjente jeg litt av den samme nervøsiteten som jeg gjorde natta før finalen i Masterchef. Det gikk bra den gangen, og jammen meg gikk det bra i går også.

Canon frokost01 Canon frokost02 Canon frokost03 Canon frokost04 Canon frokost05 Canon frokost06 Canon frokost07 Canon frokost08 Canon frokost09 Canon frokost10 Canon frokost11 Canon frokost12 Canon frokost13 Canon frokost14Bloggerne var invitert til fotokurs med fantastiske Marcel Leliënhof, og jeg fikk æren av å servere de to av mine grøter fra boka mi; Chiagrøt med kokos og jordbærsaus og Den ultimate sunnhetsgrøten med appelsin og kanelsaus. Veldig gøy og en utrolig fin start på en ellers grå novembertirsdag. Så glad for at jeg tok utfordringen! Takk til Elisa og Canon som ga meg muligheten!

Foto: Lars Victor Askheim

0

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *