MERE SUPPE!!

Mere suppe1

Vil du ha noe som er ekte, sunt og smakfullt?…JA, det vil i alle fall jeg, og jeg elsker suppene fra Mere Suppe! Kom over disse suppene i høst og i en periode var det det eneste jeg spiste til lunsj. De er supersunne, uten tilsetningsstoffer og vanvittig gode..og det beste av alt er at de er lett tilgjengelig i dagligvarebutikkene. Dette er mine to favoritter:

Mere suppe22

Mere suppe21

 

Ikke nok med at de to jentene bak Mere Mat lager verdens beste suppe på boks, men de har også laget en utrolig fin suppebok. Her er det supper for enhver smak. Utrolig fine og innbydende bilder – den har fort blitt en av mine favorittkokebøker faktisk, og jeg har et par av de for å si det sånn:-)

Soestrene-Isachsens-supper

 

2

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *