Gravid?? 

Da må du sjekke ut insta-konkurransen min!


Yoga for gravide er en unik måte å bli bedre kjent med kroppen på. Du vil oppleve mer velvære og harmoni under graviditeten og økt kontakt med det voksende barnet i magen. Yogaøvelser gjør kroppen smidigere, sterkere og gir deg bedre balanse. I både kropp og sinn. Ved å kunne trene yoga vil du kunne dempe stress og spenninger og lindre svangerskapsplager. Pusteteknikker og avslapning er også veldig nyttig under svangerskapet og forbereder deg på den forestående fødselen.

Alt dette og mer finner du i boka mi «Yoga for gravide – og yoga for alle» som jeg skrev og lagde da jeg var gravid med min sønn Liam Texas for litt over 6 år siden. Sammen med min venninne Basia Lipska og fotograf Nicki Twang lagde vi en praktisk gravid yogabok, inspirert av ashtanga yoga, som viser hvordan man ved hjelp av yoga kan ta vare på kropp og sjel gjennom svangerskapet og i tiden etter fødselen, som jeg vet har vært til glede for mange gravide siden den gang.

Nå har jeg laget et shout-out konkurranse på instagram (jeg elsker konkurranse for tiden:-)) der jeg ber deg tagge deg selv hvis du er gravid eller tagge noen du kjenner som er det! Deler ut 10 bøker mandag 15.feb!

Sjekk ut konkurransen på vibeke klemetsen på insta!

Her kan du se noen bilder fra mitt siste svangerskap – og for tredje gang hadde jeg veldig stor glede av YOGA!!!!

20120114-200301.jpg 20120119-173426.jpg

Med forkle ser jeg vel litt ut som bolla pinsvin ja:-)
Med forkle ser jeg vel litt ut som bolla pinsvin ja:-)

20120124-202025.jpg

Ha en nydelig kveld kjære lesere!

4

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei!
    Jeg har akkurat oppdaget at jeg er gravid. Vi mistet et barn i fjor og dermed er nok angsten større en gleden denne gangen. Jeg er imidlertid med på et Ashtanga kurs hver uke. Er det noe spesielt man bør tenke på når man praktiserer? Noen øvelser man bør unngå osv.?
    Må nok kjøpe boken din og få litt tips:-) Har blitt veldig yogafrelst siste året!