ASHTANGA YOGA KURS PÅ STABEKK VÅR 16

Come and join me on the mat

Påskeferien nærmer seg, men jeg ligger litt foran og har nå satt opp nye Ashtanga yogakurs på Stabekk som vil starte opp rett etter påske. Selv om våren kan være litt travel for mange, så er det fint å sette av tid til seg selv, vende fokus innover og nyte 90 minutter på matta, i alle fall en gang i uka. Jeg kommer hjem fra India 1.april og kjenner jeg allerede er så inspirert til å formidle alt jeg suger til meg her.

Kursene starter opp 7.april og vi holder på frem til 16.juni!

ASHTANGA YOGA NYBEGYNNERKURS VÅR 15 – Torsdager kl 18.00-19.30 (10 kurskvelder)

Ashtanga Yoga er en fysisk krevende yogastil hvor pust, bevegelse og meditasjon forenes.På nybegynnerkurset går vi gjennom de grunnleggende prinsippene i Ashtanga yoga i tillegg til at du får en introduksjon til mysoreklasser og hvordan disse undervises. Vi fokuserer på pusteteknikk, energilåser (bandha), blikk (drishti) og hvordan disse settes sammen med stillinger (asana). Vi går gjennom første del av første serien, det vil si de stående stillingene, noen av de sittende og noen avsluttende stillinger. Kurset forbereder deg til å kunne fortsette på mysoreklasser og/eller egenpraksis. Det er ikke kurs i uke 18 som er Kristi Himmelfartsdag!

LENKE TIL PÅMELDING: klikk her

ASHTANGA YOGA VIDEREKOMMENDE VÅR 15 – Torsdager kl 20.00-21.30 (10 kurskvelder)

Dette er en ledet time som er noe mer fysisk krevende enn Ashtanga 1. Det legges vekt på pust i sammenheng med stillingene (vinyasa), bruk av bandha og drishti. Vi fokuserer på halve førsteserien frem til Navasana (båten), men prøver å lære noen flere av stillingene i serien i tillegg til de avsluttende stillingene. Deler av timene vil være kunne være mysorestyle, som betyr at man gjør øvelsene selv i eget tempo. Kurset forbereder deg til å kunne fortsette på mysoreklasser og/eller egenpraksis.Timen passer for de med en del erfaring og de som har fullført nybegynnerkurs.

LENKE TIL PÅMELDING: Klikk her

Har du noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar her og jeg vil svare så fort jeg har anledning!

1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *