Epic weekend 

Yoga & Horse at Las Mesas

Nok en fantastisk Yoga & Horse weekend i Spania, Jerez, Las Mesas er over. Igjen har det vært en helg full av yoga, sol, god mat, hyggelige damer og fantastiske rideturer. Som i fjor, avsluttet vi helgen med en 3-timers ridetur der vi får med oss den mest fantastiske solnedgangen på hesteryggen, og de fleste syns nok dette ble høydepunktet på hele helgen. Jeg gikk helt ut av min komfortsone da jeg hang meg på «galopp-gjengen», og jeg har nok aldri svevd så fort over åkre og eng som jeg gjorde de timene. Shit, det var et kick og rett og slett en FANTASTISK opplevelse – jeg tror jeg «høy» fremdeles. Høy fordi jeg opplevde noe jeg aldri har gjort før, høy fordi jeg føler meg så heldig som fikk oppleve akkurat dette, høy fordi jeg føler meg så utrolig heldig som har en jobb som tar meg med på slike turer og gir meg slike opplevelser, høy fordi jeg føler på at livet er bra akkurat nå…for selv om det er en aldri så stor klisje, så kan jeg ikke si annet enn å galoppere inn i solnedgangen på en hvit amazing hest er en drøm som gikk i oppfyllelse…..

1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *