WOMEN SHAPE THE WORLD

Nominer din hverdagshelt!

#annonse #samarbeid

Du kjenner henne! Hverdagens heltinne, som uselvisk hjelper andre, kjemper for frihet, er innovativ eller så stilsikker at du også tør å kle deg personlig og vise hvem du er.

Vibeke Klementsen med vennine Marianne.

 

Min hverdagsheltinne heter Marianne. Tilfeldigheter ville det til at vi skulle møtes en vårdag 2012, og ikke visste jeg at det skulle bli min partner og en av mine nærmeste venninner som jeg skulle tilbringe så mye tid sammen med. Jeg var i barselpermisjon og slet meg gjennom dagene med barseldepresjon, mens Marianne nylig hadde sagt opp sin trygge og flotte stilling som Markedsdirektør i et stort firma for å bli gründer. Jeg ble først hennes privatlærer i yoga, men etter kun et par måneder på matta sammen, inviterte hun meg til å bli en del av Run & Relax, et treningsmerke med yoga- og sportsklær. August 2012 lanserte vi vår første kolleksjon, og nå, snart 4 år etterpå går det nesten ikke en dag uten av vi sees, snakkes eller tekstes. 

Marianne som partner har alle de kvalitetene jeg bare kunne drømt om: hun er smart, innovativ, har en evne til å tenke strategisk, hun er profesjonell og dyktig i alt hun gjør….men aller mest er hun et medmenneske som jeg føler meg så utrolig heldig å få tilbringe så mye tid med. Hun er et menneske som bryr seg, som forstår, som er varm og som jeg kan stole på 110%. Hver dag sitter vi sammen på kontoret, planlegger og skaper, gjennom oppturer og nedturer. Å være gründer er nemlig ikke en dans på roser, og man er helt avhengig av å være på lag og jobbe mot det sammen målet. Man må drive hverandre, oppmuntre og heie…og jeg kjenner ingen andre som er så god på akkurat dette som Marianne. Først og fremst hjalp hun meg gjennom barseldepresjonen, hjalp meg å skape meningsfylt innhold i hverdagen da jeg aller mest bare ville ligge under dyna. Hjalp meg med å tilrettelegge dagene slik at jeg både kunne være mor og medarbeider. 

Hverdagens heltinnene altså, de som er med på å gjøre verden bedre. Nå hyller ECCO nettopp disse kvinnene i kampanjen ”Women Shape the World”.

Hvem er din hverdagsheltinne? Jeg oppfordrer nemlig DEG til å nominere DIN heltinne eller DE du syns fortjener å bli hyllet. Gå inn på no.ecco.com/nominate eller på ECCO’s facebookside, facebook.com/ecconorway.  Fortell oss hvorfor du nominerer akkurat denne personen. Du skal tenke på at din kandidat skal gjøre noe som dekker: Medmenneskelighet, frihet, innovasjon eller stil – nemlig ECCOs verdier. I september utnevner (endre til kårer) en jury, blant annet meg, fire kvinner som hylles som vinnere av kampanjen. De fire kvinnene vinner 12.500 kroner hver!

Run & Relax har bare vært en del av mitt arbeidsliv de siste 4 årene, men takket være stor forståelse, tålmodighet og støtte fra Marianne, har jeg også hatt muligheten til å jobbe videre på andre områder. Når jeg har jobbet med TV har hun støttet meg, når jeg har reist på yogaturer har hun klappet i hendene og motivert meg og når jeg har brukt noe av tiden min på å skrive bok eller blogge har hun sett mellom fingrene og heller tatt et større tak selv, for å frigjøre tid for meg til å fullføre andre prosjekter. I 2014 mistet jeg en av mine TV-jobber, en jobb jeg hadde jobbet hardt for å få og som jeg hadde gledet meg til. Det var nok ikke en jobb Marianne i utgangspunktet syns jeg egentlig hadde tid til med tanke på hva vi ønsket å få til i Run & Relax, men hun støttet meg likevel. Da nedturen ble et faktum for meg, senhøstes i 2014, var det en person som stod klar hver eneste dag: Marianne. Hun tørket elefanttårer, snakket med meg i timesvis, fikk meg til å le, fikk meg til å drømme og ikke minst, hun fikk meg til å få trua på meg selv igjen. Hjalp meg å fokusere, fikk meg i riktig retning igjen. Uten henne vet jeg ikke hva jeg hadde gjort rett og slett. Etter denne høsten var vi klare for å gå i krigen sammen, vi la en slagplan, har jobbet hardt hver eneste dag og jeg i dag er jeg så umåtelig stolt av hva vi har klart å skape sammen. For meg er Marianne en heltinne, en som tør å gi opp noe av det trygge i livet, satse, en som tør å være tilstede og som tør å bry seg. En hverdagsheltinne som stiller opp uansett hvilken dag det er, som pusher når hun må, trekker seg tilbake når hun ser det er nødvendig, en venninne og partner jeg håper for alltid vil være der. 

Vibeke Klementsen med vennine Marianne.

 

1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • 🙂 Så utrolig fint sagt Vibeke – herlig at du løfter frem Marianne på denne måten 🙂

    • Takk Christina! Viktig å løfte frem de bra damene og heie på hverandre!! Håper alt står bra til! Stor klem