Velkommen 2017!!!

2016 – På godt og vondt

img_9378

Godt nytt år dere!

Vært litt stille fra meg i julen. For første gang på veldig lenge bestemte jeg meg for å ta en liten pause fra sosiale medier i en ferie. Ikke tenke på å måtte oppdatere bloggen, legge ut alt jeg gjør på snap og være aktiv på instagram. Prøvd å ha fokus på familien, barna, lese, slappe av og koble ut. Kjenner at det har vært et fornuftig valg. Ikke fordi jeg ikke har villet dele, men fordi jeg har prioritert annerledes og jeg har tenkt at det for en gangs skyld er lov til til å være litt privat.

Julen har vært så fin. For første gang på nesten 10 år har jeg feiret julaften sammen med søsteren min og familien hennes, i tillegg til mamma og pappa. Det har ikke vært aktuelt på alle disse årene, og det var ikke gitt at vi skulle få det til, men jeg er så utrolig glad og takknemlig for at ting er slik nå at vi kunne gjøre det…og det var kjempe hyggelig!!! Etter 5 fine dager på Trysil, gikk turen videre til Kvitfjell og også der har vi hatt det så deilig….ferien har gjort meg skikkelig godt, det er alt jeg kan si og nå tenker jeg at jeg er klar for nytt år jeg….men før jeg finner fokus på hva 2017 skal bringe har jeg lyst til å ta et lite tilbakeblikk på året som har gått. For 2016 ble nok ikke helt slik jeg hadde forventet og trodd dessverre, til tross for masse positivt, har det også vært et av de mest krevende årene på lenge….men altså:

2016 var året da:

…jeg etter å ha drømt om å få reise tilbake til Mysore, India i 8 år fikk muligheten til å tilbringe nesten 5 uker der. En fantastisk opplevelse, men avsluttet oppholdet med en kraftig matforgiftning, sykehusopphold og en kropp som var sliten i lang tid i etterkant.

…jeg skulle kjenne på savnet av mine 3 barn da jeg var alene i India. Så rart å være så lenge borte, men også så lærerrikt å være alene og lære meg selv å kjenne på nye og andre måter.

…jeg traff min «Soul-sister» i India….Mira fra Danmark. Det er ikke alltid så lett å finne nye venner i voksen alder, men i løpet av disse ukene i Mysore utviklet vi et vennskap som går beyond mye av det jeg har opplevd tidligere…et vennskap der vi deler samme passion, stoler 100% på hverandre og et vennskap som vil vare evig..

…jeg i en alder av 40 år turte å gå inn i et management, og ble en del av Anti Brandpeople. Selvfølgelig en stor overgang å skulle la noen få være med og styre livet mitt, ha innblikk i alt jeg gjør og representere meg, men det har vært ensbetydende positivt. Er så takknemlig for å få være en del av den «familien» og setter så stor pris på alt de gjør for meg og hva vi får til sammen.

…jeg opplevde å miste nok en venninne, denne gangen i slag. I løpet av de siste 8 årene har 3 av mine nære nære venninner gått bort, og jeg tror jeg aldri helt vil klare å bearbeide det ordentlig. Det går ikke en dag da jeg ikke tenker på disse 3, og savnet er av og til for stort til å bære…Stine, Anbjørg og Elisabeth…savner dere bare så sinnsykt mye…love forever!

…jeg var så dum å teste ut en ny behandlingsform som heter nevroflex. Det har resultert i 7 mnd med kroniske smerter i ryggen. Har til tider hatt så vondt at jeg ikke har sovet om natten, ikke klart å kjøre bil..og til slutt nå mot slutten av året, ikke vært i stand til å praktisere yoga….

…på grunn av punktet over vært så frustert og lei meg at jeg har vært helt nede i kjelleren. Vært unødvendig stresset, kjent på angst for første gang i livet og har hatt problemer med å komme meg ut av senga, både pga psykiske og fysiske smerter. En dyrebar lærdom jeg gjerne skulle vært foruten, men er takknemlig for alle rundt meg som har stått ved min side, vist forståelse og hjulpet meg.

…fant tilbake til en nær venninne jeg ikke har hatt kontakt med på noen år…

…hatt to fantastiske yoga- og hesteturer til Spania med masse herlige damer…og jeg gleder meg så sinnsykt mye til nye turer til Las Mesas i 2017

..jeg og min partner i Run & Relax nok en gang har nådd våre mål og skapt en fantastisk vekst for vår «lille baby» – for en reise det er og jeg gleder meg til alle nye prosjektene som vi skal i gang meg i året som kommer…

…jeg har kjent på hva kjærlighet kan være og når følelsene blir usikre…

…jeg har virkelig skjønt betydningen av meditasjon, pusten og tilstedeværelsen i kroppen og på hvilken makt tankene mine kan ha

…og jeg har virkelig skjønt betydningen av yoga i livet mitt siden jeg til tider ikke har vært i stand til å være på matta, få pusterommet mitt og finne meg selv på fristedet mitt som er i en trygg og god shala…

…jeg har møtt noen nye personer som jeg virkelig har blitt glad i på veldig kort tid..dere vet hvem dere er…

…jeg har landet to store kontrakter med to virkelig spennende aktører. I oktober kunne jeg med stor stor stolthet fortelle at jeg var det nye ansiktet til VITA EXCLUSIVE,  og det er virkelig ikke en jobb jeg har fått med stor selvfølgelighet i en alder av 41 år…samarbeidet startet såvidt før jul, men fra og med 2017 braker det virkelig løs, og det blir veldig spennende..Det andre samarbeidet blir lansert snart og jeg gleder meg stort til å fortelle dere om det…

…nok en gang er i semifinalen i VIXEN BLOG AWARDS og ville selvfølgelig blitt veldig glad hvis dere har lyst til å stemme på meg, for det hadde jo vært gøy å være i finalen:-)…det kan du gjøre her: Semifinalistene er klare!

….jeg ble avhengig av Candy Crush og måtte etter stort familieråd slette spillet i går, ha ha….

…jeg takket ja til et prosjekt som skal være ferdig i 2018 og som jeg vil jobbe mye med fremover…

…jeg fikk lov til å jobbe med tv igjen og storkoste meg med å lage en matserie for Matkanalen i sommer…nye prosjekter venter der også og allerede på fredag reiser jeg til Stavanger for å filme til noe nytt….

…jeg lærte at av og til må man sette seg selv til side for å kunne glede de man har rundt seg….

….vel, det får holde tenker jeg…og forhåpentligvis har du nå hatt glede av å både bli litt bedre kjent med meg og vite mer om hva som foregår for meg i løpet av et år. Det er oppturer og nedturer som hos alle andre, det er gleder og det er sorger…det er visst dette som heter livet tror jeg….

2016 – takk for nå….sees aldri, og nå skal all 2017 få all fokus!!!!

Avslutter med et aldri så lite mantra som skal få mye fokus fra meg fremover:

YOU ARE THE DREAMER OF YOUR DREAM – GO OUT THERE AND MAKE THE MOST OF IT!!!!

img_9373

 

 

1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *