Ashtanga Yoga kurs på Stabekk

VÅR 2017

Påska er ganske sent i år og vårsemesteret på Stabekk Yoga er ganske kort med kun 7 kurskvelder, men det er selvfølgelig ikke noe hinder for å kjøre i gang med nye kurs. Yoga er bra hele året og for å se fremgang er regelmessighet veldig viktig. Dette semesteret byr på mye reising for min del, så denne gangen har jeg fått hjelp av min kjære yogavenninne Trine Labahå til å ha kursene sammen med meg.

Oppstart torsdag 20.april!

Ashtanga Yoga er en fysisk krevende yogastil hvor pust, bevegelse og meditasjon forenes.

ASHTANGA YOGA NYBEGYNNERKURS VÅR 17 – Torsdager kl 18.00-19.30

(7 kurskvelder, ikke kurs Kr.Himmelfart 25.mai) 

På nybegynnerkurset går vi gjennom de grunnleggende prinsippene i Ashtanga yoga i tillegg til at du får en introduksjon til mysoreklasser og hvordan disse undervises. Vi fokuserer på pusteteknikk, energilåser (bandha), blikk (drishti) og hvordan disse settes sammen med stillinger (asana). Vi går gjennom første del av første serien, det vil si de stående stillingene, noen av de sittende og noen avsluttende stillinger.

Kurset forbereder deg til å kunne fortsette på et viderekommende kurs, mysoreklasser og/eller egenpraksis.

Klikk her for påmelding!

ASHTANGA YOGA VIDEREKOMMENDE VÅR 17 – Torsdager kl 20.00-21.30

(7 kurskvelder, ikke kurs Kr.Himmelfart 25.mai)

Dette er en ledet time som er noe mer fysisk krevende enn Ashtanga 1. Det legges vekt på pust i sammenheng med stillingene (vinyasa), bruk av bandha og drishti. Vi fokuserer på halve førsteserien frem til Navasana (båten), men prøver å lære noen flere av stillingene i serien i tillegg til de avsluttende stillingene.

Kurset forbereder deg til å kunne fortsette på mysoreklasser og/eller egenpraksis. Timen passer for de med en del erfaring og de som har fullført nybegynnerkurs.

Klikk her for påmelding!

Fotograf: Vibeke Melbye

30

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *