Tren yoga hjemme – Test 1 mnd gratis!

Fikk mange spørsmål om det å gjøre yoga daglig etter innlegget mitt i går så tenkte å følge opp med et godt tips.

Disiplin er en viktig nøkkel når det kommer til regelmessig trening eller yogapraksis, men for mange er det å få til en daglig praksis vanskelig og man vet liksom ikke helt hvor man skal begynne. Jeg selv praktiserer Ashtanga yoga på Mysore Yoga Oslo hver morgen og er da så heldig å ha et studio og en flink lærer tilgjengelig så ofte jeg vil. Men de dagene jeg ikke får til å dra dit,  jeg vil gjøre noe hjemme og jeg ønsker å gjøre en annerledes økt enn det jeg gjør til vanlig, bruker jeg YOGOBE! Online trening som gjør til at du kan gjøre yoga hjemme eller hvor du nå er via din mobil, pc eller nettbrett med de ledende instruktører, lærere og eksperter i Norden. 

«Yogobe är en omtänksam guide och en digital destination för hållbar hälsa och träning genom ledande lärare, instruktörer och experter i norden. Vi skapar förutsättningar för regelbunden träning, yoga och meditation och vill inspirera dig på vägen mot bättre hälsa och livsbalans.»

På Yogobe finnes over 1000 videoer med ulike former for yoga og meditasjon, ulike lærere, ulik varighet og ulik intensitet. Du vil rett og slett 100% sikkert finne noe som passer deg, men er du usikker så anbefaler jeg deg å teste ut forskjellige ting og se hva du liker. Man kan jo også variere i forhold til dagsformen. Av og til vil man gjøre noe som får en til å svette, av og til vil man bare finne roen på matta i en halvtime. Dette kjenner du jo best på selv!

Jeg har spilt inn flere filmer for Yogobe, hovedsaklig med Ashtanga Yoga, så er det det du vil praktisere kan du jo trene med meg hver dag om du ønsker:-) Som medlem av lærerstaben i Yogobe får jeg også lov til å dele ut en kode slik at du kan teste denne tjenesten gratis i 1 mnd!

Bruk kampanjekoden VIBEKE når du lager din konto på Yogobe og få din første mnd gratis og uten bindingstid!

Da er det rett og slett ingen unnskyldning da folkens!? Vil gjerne at dere deler deres opplevelser og progresjon med meg i kommentarfeltet, det er også så inspirerende for andre å lese om!

Masse lykke til og kos deg på matta!

79

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Herlig – dette skal jeg teste!! 🙂

    Har helt nylig begynt med yoga, men har blitt helt hektet!! For en fantastisk følelse!! Det er dessverre bare tilbud om yoga en gang i uken her jeg bor, men jeg har i tillegg begynt å gjøre en liten morgenøkt på 15 min hver morgen. Og jeg føler meg som et nytt menneske! Egentlig er jeg et skikkelig B-menneske, men viten om at jeg skal starte dagen med noen myke strekk og dype pust, gjør at jeg kommer meg opp av sengen mens resten av huset sover 🙂

    Gøy og inspirerende å følge bloggen din <3

    • Tusen tusen takk og så hyggelig at du følger! Enda bedre er det å lese at du har funnet yoga og at du klarer å legge inn en økt om morgenen! Fortsett med det!! God helg til deg og dine!! Klem Vibeke