Deilige trøndelag

Hver gang det er lenge siden en ordentlig oppdatering her inne vet jeg at jeg har en tendens til å si at det har vært så busy, men det HAR virkelig vært det. Mai og juni er to travle måneder sånn generelt med feiring, helligdager, sommerfester, avslutninger og alt annet som absolutt må gjøres akkurat denne tiden. I tillegg har det vært mye reising for meg siden påske som gir meg mye å ta igjen på jobb, og det er liksom så mye som skal landes før sommeren og være klart til vi kommer tilbake i august og er klare for den lange høsten igjen også…ja sånn går jo hjulet sin gang og endelig har jeg tatt et par feriedager sammen med barna.

Mine somre har jeg tilbragt i Djupvika i Åsenfjorden, rett uten for Trondheim, og det er like nostalgisk og fint å komme tilbake hver gang. Å kjøre de humpete veiene ut hit, parkere bilen og gå på stien inn til hytta. Se utsikten og finne frem alle de gamle tingene som vi pleide å leke med. Det er akkurat som en film med gamle minner som dukker opp og som spilles. Nå syns jeg det er så fint å dele dette med barna mine. Sophie(min eldste som snart blir 18 og som er på ferie alene i Portugal!!) har også tilbragt masse tid her med mine foreldre da hun var liten og det varmer hjertet mitt å se gleden hos Liam og Leona når de oppdager hytta, de gamle lekene, stranda og får kose seg med mamma sine aktiviteter.

Å komme hit i dag til strålende sol og 23 grader var som en drøm, og jeg kjenner at det tar meg omtrent 10 sekunder å lande. Det å kjenne pulsen senke seg, kunne ta frem boka jeg begynte å lese for en mnd siden og kunne få litt ro på kveldene til å gjøre ting jeg har lyst til. Sommeren er bare såvidt i gang og gud som jeg gleder meg til dagene som kommer…..

16

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *