CHIALOVE FOREVER!

Chiapudding!…Enkelt, sunt og godt…men mange vil kanskje si at chiapudding ikke smaker noe særlig!? Da har de ikke smakt denne varianten som smaker både vanilje og sjokolade og som er helt plantebasert, altså uten melkeprodukter. Den er perfekt som dessert, men altså, man kan da også unne seg noe ekstra godt i hverdagen til frokost eller lunsj også! Toppet med masse frukt og bær dekker du også noen av dine daglige 5 om dagen:-)  

Når jeg lager chiapudding/chiagrøt prøver jeg meg frem i forhold til konsistensen så det er litt vanskelig å gi en helt konkret oppskrift. Da jeg lagde disse lagde jeg to skåler, en med chiafrø og Alpro Soya Vanilje og en med Alpro Soyadrikk Sjokolade. Her kan man også bruke Alpro Kokosnøtt Original eller Alpro Kokossjokoladedrikk og du adder en touch av kokosnøtt i tillegg. Alt avhenger av smak og behag med andre ord. Jeg har uansett prøvd meg litt frem og tenker at 1 stor spiseskje chiafrø trenger ca 1 dl væske.

TIPS!

Når du lager chiapudding er det viktig å røre regelmessig slik at  frøene ikke klumper seg!

For å lage denne varianter trenger du i alle fall to ulike typer chiagrøt og det er viktig at den har stått en stund i kjøleskapet slik at den ikke er rennende og mer som en pudding. Skjær jordbær i tynne skiver som du legger på innsiden av et glass. Hell forsiktig på den ene typen chiapudding. La det legge seg ordentlig i bunnen av glasset. Så heller du forsiktig på den andre typen chiagrøt. Pass på at det ikke blander seg for mye. Når denne har lagt seg heller du på Alpro Vanilje, som er et plantebasert alternativ til yoghurt. Her kan du også bruke de andre variantene, eller andre ting hvis du heller vil det:-) Toppet lekkerbisken med kirsebær, jordbær og bringebær, men hey her kan du bruke fantasien som du vil selvfølgelig!

Ble du ikke fristet nå så skjønner jeg ingenting, men da kan du kanskje vente på den tropiske varianter som kommer om litt:-)

Chialove forever!

 

 

 

63

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *