Farfalle di Parma

Lyst til å lage en digg, enkel og smakfull pastarett til lørdagskosen eller som en lett hverdagsmiddag til uka. Test ut denne retten som ble vist i første episode av BARE PASTA  i går. Vil du se hvordan den lages så kan du jo se episoden som ligger her.

OPPSKRIFT

Tid: 15 min

Ingredienser: 

400 g Barilla Farfalle

1 bunt grønn asparges

200 gr parmaskinke, i løvtynne skiver

1 dl pinjekjerner

2 dl parmesan, høvlet

Extra virgin olivenolje, til pensling

Balsamicoeddik

 

Fremgangsmåte:

Rist pinjekjerner gyllenbrune i en varm, tørr stekepanne.

Skjær bort/knekk av et par cm av stilken av aspargesen. Grill aspargesen i noen minutter slik at den blir al dente.

Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr.liter vann) når vannet koker. Kok pastaen etter anvisning på pakken til den blir «al dente»

Anrett pastaen, aspargesen, parmaskinke og pinjekjerner på en tallerken. Legg på parmesanskiver, og drypp over noen dråper med balsamicoeddik og extra virgin olivenolje.

Buon Appetito!

 

12

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *