Litt av ei uke

Oi, dette har vært ei uke som vil sitte litt i minnebarken og ei uke som egentlig gir oss i Run & gode grunner til å feire litt.

Uka startet med et stort oppslag og en stor reportasje i Dagens Næringsliv og deres Gasellebillag der vi blir utnevnt som en av årets Gaseller. Gasellene er Dagens Næringslivs årlige kåring av landets mest fremgangsrike vekstbedrifter. I år oppfyller 3037 bedrifter kriteriene for å bli gaselle. Av disse kåres både fylkesvinnere og til slutt en landsvinner på gasellekonferansene landet rundt. Nå er vi jo ikke kåret til en vinner enda da, men å få muligheten til å vise frem og snakke om hva vi har gjort de siste 6 årene var jo veldig stas da. I tillegg håper jeg jo at vi også kan være til inspirasjon for andre gründere der ute eller de som går og bærer på en drøm om å bli det. Det er masse hard jobbing, og i begynnelsen må man jo virkelig ofre mye for å få det til, men så utrolig gøy det er også, spesielt når man føler man lykkes og når man lager noe som folk elsker.

I tillegg var jeg så heldig å få lov til å fronte yoga, snakke om hva yoga er og hvorfor det er så bra. Og da blir jeg så glad! For med det så håper jo jeg at jeg kan inspirere flere til å prøve denne treningsformen og til å virkelig smake på hva det kan gjøre for kropp og sjel. Så nå håper jeg at masse næringslivsfolk har fulgt videoen min og gjort sine første solhilsener:-))

Men i tillegg til å få denne anerkjennelsen og masse oppmerksomhet rundt den så har vi nådd et annet mål denne uka. Nemlig å lanserer vår engelske nettside og åpne opp for internasjonal shipping!! Yeah!!…dette har jeg drømt om siden vi startet med Run & Relax, og selv om det har tatt sin tid og masse krefter for å få til dette med alle våre nye systemer, så er vi nå rustet for å ta verden med storm. Vi åpnet dette i forigårs og allerede har vi fått ordrer fra Tyskland, Sveits, Spania og UK! Herregud det er så stas det!!

Vel, det var nok skryt for i dag, men vettu hva. Av og til er det lov å skryte litt av seg selv og det man får til, det er lov til å klappe seg selv på skuldra og synes at man gjør en god jobb, men bare så lenge man beholder ydmykheten, fokuset og evnen til å jobbe på videre.

God helg kjære dere, og klem fra en av Run & Relax- Gasellene:-)

21

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *