Feet up

I sommer kjøpte jeg meg et leketøy! Et yogaleketøy faktisk. Feet up heter den! Jeg har aldri vært en storforbruker av yoga props, men da jeg så denne stolen så klarte jeg ikke å la være. Dessverre har jeg ikke fått brukt den så mye på grunn av denne prolapsen i ryggen, men på gode dager har jeg da fått snudd perspektivet litt og sett stua mi fra en annen vinkel.

Den er veldig enkel og gøy å bruke, god hvis du har lyst til å til sterkere i kjernemuskulaturen, den gjør det lett å øve på opp-ned-stillinger og du kan få en skikkelig god økt hvis du holder på en stund. Kanskje er det noe du har lyst til å sette på ønskelista til jul?

PS! Har selvfølgelig på meg yogatights og yogatopp fra Run & Relax – det kan vel også være et godt julegavetips for deg som trener mye? Nytt treningstøy til det nye året kan jo være en fin motivasjon for å sette i gang igjen:-)

168

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei Vibeke,
    Kan du kjøpe stole i Norge? Evnt hvor mye betalte du i toll?
    Bestilte nettopp den svarte R&R jakken i str M. X fingrene for at den er normal i str😬 Gode ønsker og tanker til deg som skal reise på eventyret😃 god tur!