Skuff noen du er glad i!

Jula i år blir veldig annerledes for familien Klemetsen/Weeden, på alle måter egentlig. Ikke nok med at mamma stikker av fra hele julestria og alle juleforberedelsene, men hele familien skal feire julaften og romjula på ei strand i Goa, og vi skal ha sol på kroppen i stedet for ski på bena som vi vanligvis pleier. Og dette får jo selvfølgelig også litt følgekonsekvenser hvis man kan kalle det det, spesielt når det kommer til gaver. For årets julegave til alle 5 i familien er jo selvfølgelig selve ferieturen til India, og det kommer ikke til å ligge mange bløte eller harde pakker under vårt juletre i år (Mistenker vel at de ikke kommer opp noe juletre i det hele tatt!?)

Jeg vet at dette selvfølgelig er litt vanskelig for de 3 barna å akseptere, alle vet vi jo at barn elsker julegaver , og jeg kan jo ikke si annet enn at mitt bløte mammahjerte sliter litt med å ikke skulle gjøre dette. Så derfor har jeg funnet en genial løsning. De skal få pakker, noe som er ganske stort og noe som er super fornuftig, syns jeg i alle fall, for de skal nemlig få hvert sitt medlemskap i Boligbyggelaget USBL!

Muligens blir de super skuffa når de åpner disse og ikke skjønner hvorfor i alle verden de skal få dette, men en dag så vil de nok takke meg:-) Her kan de opparbeide seg ansiennitet, få fordeler som forkjøpsrett og rabatter ved for eksempel oppussing av bolig, og dette kan jo være selve åpningen for en dag å komme seg inn på boligmarkedet. Snakk om å være smart da, og jammen skulle jeg ønske at jeg satt på dette den gangen da jeg selv skulle kjøpe bolig for første gang. Det koster 300,- å melde seg inn, og påfølgende år koster medlemskapet kun 300,- årlig, men er barnet under 18 år koster innmeldingen 300,- og deretter er det gratis frem til du fyller 18 år. God investering, eller hva? Du kan lese mer her!

Så nå er juleforberedelsene på en måte unnagjort for meg for i år. Kofferten er pakket og i skrivende stund sitter jeg på flyet til India. God julestrie til alle dere og husk; det er lov å skuffe noen man er glad i, men kun når de kan takke deg senere:-))

 

 

13

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    • Tusen takk! Håper du har fått med deg de første reisebrevene jeg har skrevet…gøy å fortelle så lenge noen har lyst til å lese:-) God førjulstid! klem Vibeke