Mine tips for den beste 17. mai sminken

Da var vi allerede godt inne i mai måned, og det er for mange en hektisk tid. Med langhelger, oppkjøring mot sommer og skoleslutt er det ingen tvil om at mai er en hektisk måned for mange. Men noe som er fantastisk med mai er naturligvis 17 mai. En av vårens høydepunkter blant mine barn og en festdag for de fleste voksne også. For min del er det et litt annerledes år da Sophie er russ. Jeg vet jeg får hjem en knekt russ, men jeg vet også at jeg er en mor som er ekstremt glad for at russetiden endelig er over for Sophie og jeg kan puste ut igjen:)
Vår 17 mai starter på skolen med barnetog, is og leker, før dagen og festen fortsetter hos venner og familie. Vi har tradisjon for å starte tidlig og komme hjem sent med barna, og da er de og vi helt skutt. Masse inntrykk og hendelser å ta inn over seg, og så deilig å endelig trå ut av bunaden.
På selve morgenen skal jeg innrømme at det er litt kaotisk hjemme, og det er mange mennesker som skal kles på og gjøres klare før vi skal møte på skolen.
Jeg fikser meg selv vanligvis til slutt og derfor er det viktig for meg å gjøre alt av skjønnhet som vil kunne holde hele dagen, og da spesielt sminke. Erfaringsmessig rekker jeg ikke å touche opp sminken stort i løpet av dagen, så det som kommer på om morgenen må holde:)
Som dere alle vet sminker ikke jeg med veldig mye, hverken i hverdagen eller på fest. Men når jeg sminker meg er det ofte basen jeg legger mest vekt på i tillegg til litt øyeskygge og mascara naturligvis.
I dag skal jeg dele en av mine faste rutiner når jeg skal sminke meg og håper dere får tips og råd som dere kan bruke.
Som ambassadør for VITA EXCLUSIVE er jeg så heldig å både bli introdusert for nye produkter og nye favoritter. Denne våren har jeg blitt veldig glad i produktene fra Lancôme og jeg skal dele noen av mine favorittprodukter derfra med dere i dag.
For å legge en base bruker jeg Skin Feels Good Tinted Moisturizer fra Lancôme, et produkt som har en naturlig dekkevne og tilfører fuktighet til huden. Jeg er personlig ikke så glad i foundation som dekker tykt på huden, da jeg føler den lukker igjen alle porene. Men denne føles som silke. Jeg pleier å påføre denne med en svamp for å få best resultat og passer på å dekke godt nedover halsen for å unngå de store skillene.
Så for å gi litt farge til en mai hud som ikke har sett så mye sol på en stund bruker jeg Belle De Teint Powder fra Lancôme. Et helt nytt pudder for naturlig sunn glød. Min farge er 05, og når jeg legger den på kinnbeina får jeg en fin sommerglød i ansiktet som holder gjennom hele dagen.
I tillegg til dette legger jeg en rolig øyeskygge på øyelokkene sammen med mascara. Med bunad syntes jeg det er fint å ikke bruke altfor mye sminke, da bunad er et helt fantastisk smykke i seg selv.
Til slutt avslutter jeg med en helt ny gloss som jeg er blitt avhengig av fra Lancôme-  L’Absolu Rouge Liquid. Det er en transparent formel som gir skinnende glossy resultater og føles fantastisk på leppene. Denne må jeg riktignok fylle på underveis da det blir mye spising av både is og mat på 17.mai.
Alle produktene kan du få her (link: https://www.vita.no/exclusive/merker/lancome/make-up#/page/1) og du får nå 20% rabatt på all makeup fra Lancôme utenom mascara.
Men om du bestiller i dag (10.05.2018) med koden VIBEKE10 får du 10% ekstra i nettbutikken og du kan handle enda mer av dine yndlingsprodukter.
Håper dere alle får en helt magisk nasjonaldag og storkoser dere fra start til slutt:)
23

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *