Kora Organics

Som ambassadør for VITA EXCLUSIVE får jeg testet masse nye produkter som jeg vanligvis kanskje ikke hadde funnet fram til på egen hånd;) Og på denne måten får jeg nye favoritter til ulikt bruk, og etter den sommeren vi har hatt til nå har jeg fått øynene opp for en helt ny hudpleieserie som gir fantastisk fuktighet og glød. 

Serien som heter Kora Organics er utviklet av supermodellen Miranda Kerr. Og er det en mulighet for at jeg kan få hennes hud så takker jeg gjerne ja til det. Er dere ikke enig? 

Det jeg liker spesielt godt er at det er et økologisk hudpleiemerke som inneholder naturlige ingredienser og som gir huden naturlig glød og fuktighet samtidig som produktene lukter helt fantastisk. 

Med mer sol enn vi vanligvis har hatt på denne tiden av året har det vært veldig viktig for meg å gi huden min nok fuktighet, og jeg har funnet ut at det er disse tre produktene som er magiske for min daglige sommerhud:

Noni glow face oil- Dette er for øvrig Miranda sin personlige favoritt for de av dere som lurer. Oljen er fuktighetsgivende og en olje som trekker raskt inn i huden og gir deg en naturlig glød. Huden blir jevnere og for de av dere som har solskader er denne oljen også med på å redusere disse. 
Det andre produktet jeg bruker daglig er Chakra Aromaterapi oil. Og dette er en terapeutisk olje som hjelper mot stress og gir deg en følelse av spa hjemme hver dag, og er det noe man fortjener nå i sommerkaoset så er det en tur til spa hver dag. Lukten av produktet er vidunderlig og kan også brukes som et alternativ som parfyme for de som ønsker det. Jeg påfører oljen på innsiden av håndleddene og bak ørene. 

Det siste produktet jeg har blitt helt avhengig av er Purifying moisturizer. Dette er en lett fuktighetskrem for ansikt som både gir fuktighet og balanse. Den er spesielt fin nå om sommeren fordi den ikke gjør huden så fet, noe jeg ofte opplever med denne typen prodkter. Huden får en nesten avkjølende følelse og det er flere ganger hvor jeg har tatt den på rett før jeg har lagt sminke uten at det blir skjoldete.

Jeg bruker alle tre produktene hver dag, og før jeg påfører produktene påser jeg at huden og halsen er helt rensket for sminke og parfyme. 

Dette gjør jeg ved å bruke en god ansiktsrens før jeg bruker en toner for å være sikker på at alt er helt borte. Et het tips er Kora sin foaming cleanser. 
Jeg anbefaler dere alle sammen å teste ut Kora Organics, det er produkter som passer alle aldre. Du får 20% rabatt på hele serien ved å bruke koden VIBEKEKLEM20 ut dagen i dag, 28.juni!

Ha en deilig sommerdag folkens!
66

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *