ASHTANGA YOGA KURS STABEKK 2019

Da er det klart for påmelding til nye kurs som starter opp i januar.

ASHTANGA YOGA NYBEGYNNERKURS VINTER 19 – Torsdager kl 18.00-19.30 (13 kurskvelder)

OPPSTART UKE 2, MEN DA BLIR DET TIRSDAG 8.JANUAR I STEDET FOR TORSDAG 10.JANUAR, ELLERS TORSDAGER RESTEN AV SEMSTERET.

Ashtanga yoga er en dynamisk yogastil, hvor pust, bevegelse og meditasjon forenes. Ashtanga yoga passer i prinsippet for alle, man starter bare med forskjellige utgangspunkt. På nybegynnerkurset går vi gjennom de grunnleggende prinsippene i Ashtanga yoga i tillegg til at du får en introduksjon til mysoreklasser og hvordan disse undervises. Vi fokuserer på pusteteknikk, energilåser (bandha), blikk (drishti) og hvordan disse settes sammen med stillinger (asana). Vi går gjennom første del av første serien, det vil si de stående stillingene, noen av de sittende(frem til Navasana) og alle de avsluttende stillingene. Kurset forbereder deg til å kunne fortsette på et videregående kurs og/eller mysoreklasser.

PÅMELDING: https://www.sendregning.no/arrangement/929871

ASHTANGA YOGA VIDEREKOMMENDE VINTER – Torsdager kl 19.45-21.15 (13 kurskvelder)

OPPSTART UKE 2, MEN DA BLIR DET TIRSDAG 8.JANUAR I STEDET FOR TORSDAG 10.JANUAR, ELLERS TORSDAGER RESTEN AV SEMSTERET.

Ashtanga yoga er en dynamisk yogastil, hvor pust, bevegelse og meditasjon forenes. Ashtanga yoga passer i prinsippet for alle, man starter bare med forskjellige utgangspunkt. Dette er en ledet time som er noe mer fysisk krevende enn Ashtanga 1. Det legges vekt på pust i sammenheng med stillingene (vinyasa), bruk av bandha og drishti. Vi går gjennom første serien i Ashtanga Yoga. Timen passer for de med en del erfaring og de som har fullført et nybegynnerkurs.

PÅMELDING: https://www.sendregning.no/arrangement/238242

På linkene finner du mer informasjon, men har du noen spørsmål er det bare å maile meg: vibsy@online.no

Da ønsker jeg dere fortsatt fin førjulstid og GOD JUL!

33

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei!
    Vil bare si at jeg savner bloggingen din, og spesielt type reisedagbok fra nå som du er i India og oppdateringer angående nye kolleksjoner fra Run&Relax blant annet. Kan tenke meg du har dagene fylt opp, men ønsker bare å si at jeg liker så godt bloggen din og måten du skriver på – så jeg håper du kommer tilbake her 🙂 Ha det fortsatt fint i varmen!

    Beste hilsen Thea