BLACK FRIDAY @RUNANDRELAX.COM

BLACK FRIDAY er et ganske nytt begrep her i Norge, men nå ser det ut til å ta helt av og bli årets store shoppingdag. Kanskje litt strategisk, men veldig fint siden det er rett før jul og man kan kjøpe noen av julegavene til en fin pris.

Vi i Run & Relax har selvfølgelig hengt oss på og kjører i dag BLACK FRIDAY både i vår yoga klær nettbutikk og i butikken vår på Eger Karl Johan. Er du i tvil om hva du ønsker deg så gir jeg deg litt inspirasjon her med noen av mine favoritter fra høstens kolleksjon:

 

RRsess0428 copy

_H8A4476_H8A4085 _H8A4410 RR sess00d34 _H8A4559 RR sess0900 _H8A3992 RR sess9998 copy

PS! For de som evt savner en # om annonsering eller reklame, så informerer jeg (fordi som ikke vet om det)at jeg er en av gründerne og medeierne i Run & Relax.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *