Yogawear

In the press

At jeg en dag skulle ende opp med å få jobbe med det jeg elsker mest, hadde jeg aldri trodd for en 5-10 år siden. Jeg har drevet med yoga siden 1997, og turte nok aldri å drømme om å både få jobbe som instruktør og med yoga klær før det var en realitet. Jeg begynte å instruere allerede i 2005, og i 2012 ble jeg medeier i Run & Relax og har siden den gang vært med og lagd 6 kolleksjoner med yoga wear. Det siste året har jeg til og med vært så heldig å få lage en egen kashmir-kolleksjon sammen med Kashmina (Kashmina by Vibeke Klemetsen), som også har vært et kjærkomment tilskudd i yoga-garderoben min. Er det lov til å si at jeg både er takknemlig og veldig stolt?

Å se sine «egne» ting i blader er en helt spesiell følelse. En litt barnslig glede på en måte. Er så utrolig glad for at redaktører, stylister, bloggere og kjendiser liker det vi lager og er takknemlig for enhver lille spalteplass vi får. Her ser du noe av det som har vært på trykk de siste par mnd(Stella, Elle, Shape-Up, Go-Pluss, KK Stil og Kamille Puls) håper du kan la deg inspirere:

Yogawear01 Yogawear03 Yogawear04 Yogawear05 Yogawear06 Yogawear07 Yogawear08 Yogawear09 Yogawear10 Yogawear11 Yogawear12 Yogawear13 Yogawear14 Yogawear15

0

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *