Vinn billetter til Yoga Games i Gøteborg!!

Bli med på Skandinavias største yoga-event

#annonse

To store yoga-begivenheter som jeg gleder meg masse til i 2016 er YOGA GAMES i Stockholm og Gøteborg! Jeg har foreløpig takket nei til å undervise en del workshoper og eventer i år siden jeg skal til India i mars og ikke vil være for mye borte fra familien min, men Yoga Games har jeg prioritert. Rett og slett fordi det er et fantastisk arrangement der jeg møter masse yogiser, både andre instruktører og utøvere, og et sted der jeg både får masse inspirasjon og energi.  I år som i fjor er jeg så heldig å få ha timer både i Stockholm og Gøteborg, og i tillegg tar jeg med meg et lite team fra Run & Relax som skal ha stand og selge klær!

Yoga Games Gøteborg2

Arrangørene har gitt meg 2 billetter til YOGA GAMES i Gøteborg 22.- 24. april som jeg får gi bort her på bloggen! Tusen takk Andreas og Johanna! Så har du lyst til vinne disse 2 billettene til Skandinavias største yoga-event med instruktører fra hele verden, og være med på så mange yoga-timer du vil lørdag og søndag, må du legge igjen en kommentar her i tillegg til å fortelle meg hvem du vil ha med deg! I tillegg må du klikke deg inn på Yoga Games på instagram og følge de, og det kan du gjøre her!

 

0

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Jeg har veldig lyst til overraske min kjære venninne Siri med en tur til noe som virker som et utrolig flott arrangement. Yoga er en stor del av min hverdag, og jeg ønsker å dele denne gleden med Siri. Vi har lenge snakket om å ta en venninnehelg et sted, så dette hadde være perfekt. Krysser fingrene! 🙂

 • Har hatt så lyst til å bli med til Gøteborg men har ikke hatt muligheten enda. Vil så gjerne ta med meg min fantastiske kollega Silje Brun på inspirasjonstur!
  Krysser fingrene!
  Ingvild

 • Hei Vibeke! Det hadde vært utrolig gøy å dra på Yoga Games sammen med mannen min, så jeg legger igjen denne kommentaren og krysser fingrene 😉

 • Heia sweet doll! Jeg elsker Yoga og jeg elsker deg?❤️? 4ever. Susanne Bachofen fordi hun elsker yoga og meg? Hun fortjener det fordi hun har hatt det røfft. Love&peace&healt&bliss

 • Jeg vil gjerne ta med meg en god venninne av meg, vi elsker yoga begge to, og vi elsker Gøteborg❤️???? Vi er «skapsvensker» begge to? Er født og oppvokst i Norge men har svensk statsborgerskap og svenske foreldre? Fra Gøteborgstraktene⭐️.

 • Jeg vil så gjerne vinne. Tar med meg yogasoulmate Benedicte og besøker «Søtabror» siden vi ikke får til en «varmerestrøkyogatur» sammen i år!!! Benedicte fortjener dette som en overraskelse da hun også fyller 40 snart??

 • Hei kjære Vibeke og godt nytt år! Håper du/dere har hatt en fin jul og nyttårsfeiring ?
  Jeg prøver meg på dette og vil gjerne ta med min søster som bor i Sverige og har begynt på ashtanga for en liten stund siden. Håper at alt er bra med dere og at vi sees snart. Klem Sherry

 • Jeg vil veldig gjerne ha med meg min gode venninne Emma, vi ble kjent når vi studerte sammen i Australia for mange år siden, der vi også startet på Yoga sammen (og har fortsatt siden). Nå har vi fått barn/hus/jobb og bor vi på hver vår kant av Norge, og sees naturlig nok ikke så ofte. Derfor hadde det vært så stas å få dratt sammen til Yoga Games!

 • Vil veldig, veldig gjerne til Yoga Games, trenger påfyll og litt trøst siden det antakelig ikke blir Mysore med det aller første! Elsker Sverige og elsker yoga i Sverige og det hadde vært fint å møte både deg og andre kjente der. Og med meg vil jeg gjerne ha med fineste Marit Stinessen! Tvi tvi!

 • Hei, siden jeg dessverre måtte avlyse yoga games i Stockholm pga familiære forhold, håper jeg å kunne ta med meg Synne Skorgan til Gøteborg i stedet.

  Vennlig hilsen
  Cathrine M. Hatcher

 • Jeg har veldig lyst til å lære mer om yoga, og få lov til å være med på timene til inspirerende yogainstruktører! Jeg og min venninne Charlot har delt interessen for yoga i flere år, og dette hadde derfor vært en perfekt anledning for oss til å få kvalitetstid og samtidig utforske yoga enda mer 🙂

 • Så gøy konkurranse! Jeg vil såklart gjerne avgårde på en yoga helg, og vil gjerne ta med meg kjæresten på det. Han satser hardt innen sin idrett, og må prioritere hva fritid brukes til, heldigvis har jeg fra tidligere erfart at en bedre yoga-praksis forbedrer prestasjoner innen annen idrett også, og det er så interessant! Også hadde det vært veldig koslig med en helg sammen:) Håper vi får bli med!

 • Ser fantastisk gøy ut! Jeg vil ta med meg min søster som også har blitt yogafrelst og som har noen tøffe siste år bak seg. Sisters are doin’ it for themselves!

 • Hei Vibeke:)
  Jeg snublet inn på bloggen din i søken etter yogainspirasjon:) Jeg vil ta med meg min mor Lene Hansen – som aldri har forsøkt yoga, men som må legge om livet sitt etter at hun i fjor fikk diagnostisert en rekke plager og fremdeles er under utredning. Det fantastiske med Yoga Games er at man har mulighet til å utforske ulike disipliner og delta på inspirerende forelesninger, ingen kommer tomhendt hjem, uansett nivå! Selv er jeg nyfrelst bikram-entusiast og hvem vet, kanskje min mor blir en yoginibestemor:)

  Takk for en fin blogg!

  -Henriette

 • Så fin giveaway! Vil gjerne invitere med meg engid venninne jeg ikke ser så ofte etter at jeg flyttet til Svalbard – hun fortjener en yoga-treat!

 • Jeg elsker yoga, det er en livsstil i seg selv. Filosofien er fantastisk og gjør at jeg tenker lengre enn kun når jeg er på yoga, du tenker på hvordan du behandler andre mennesker, hvordan de behandler deg og hvordan du vil stå ifh til verden, klima og så mye mer. Du er en utrolig stor inspirasjonskilde Vibeke og jeg hadde elsket å få lov til å delta på timene til i Gøteborg og ha en helg fylt med visdom, utfordringer, og bevisste mennesker. Jeg vil ta med meg min trofaste Yogabuddy Solveig Kluge Engh 🙂 my partner in crime. Krysser fingrer, ankler, håndledd og hårstrå.

 • Hei, jeg vil gjerne ta med min mann. Vi er begge glad i yoga. Etter et utrolig stressende år, med dessverre mindre yoga, vil jeg gjerne at yoga nå skal bli en større del av hverdagen vår enn tidligere. Og dette arrangementet ser flott ut! Takk for en inspirerende blogg Vibeke!

 • Dette har jeg lyst å være med på! En mnd tidligere fyller jeg 30 år ? – og det hadde vært stas å ha dette som en liten baktanke om at alder bare er et tall!
  Jeg driver med yoga på treningssenter og syns det er fantastisk deilig, både for å trene opp styrke, bevegelighet og for å frigjøre tankene. Har vært inne på tanken om å bli yoga-instruktør, men det koster litt mye for meg. Å få bli med på et slikt arrangement kan jo veie litt opp for at økonomien ikke helt åpner for et instruktørkurs.
  Jeg ønsker å ta med min gode venninne og kollega, Gunvor, på en slik tur.
  Hei og hopp – krysser alt som krysses kan ☺ Fin søndag!

 • Jeg vil veldig gjerne vinne billetter til meg og min yogimamma! Verdens snilleste mamma fortjener litt yoga og mamma-datter tid etter en hektisk periode, og jeg som nybegynner har veeeldig lyst å bli med å lære mer ❤️??

 • Hadde vært perfekt og tror jeg ville overrasket en god venninne så kan jo ikke skrive navn ?

 • Hei Vibeke ?

  Jeg hadde blitt veldig glad hvis jeg kunne overrasket min yogavenninne Mona med denne turen. Hun er den som har introdusert meg for yoga, som jeg nå er blitt så glad i. Det vil jeg gjerne takke henne for med en slik tur 🙂 Vi var sammen på Norefjell i oktober på yogaweekend og digget det! ??

  Klem Kine

 • Jeg har veldig lyst til å ta med min kjære mamma, Merete Løland. Vi er begge veldig opptatt av yoga og jeg har veldig lyst til å dele denne opplevelsen med henne.

 • Det hadde vært en utrolig fin premie å vinne. Jeg har aldri vært på yoga, men trener jevnlig, og trener i tillegg bodybalance som vel er av avart av Yoga?
  Er 44 år gammel og kunne virkelig trengt et par dager med trening og avspenning sammen med min gode venninne Solvår:) hadde vært spennende å fått inn yoga som endel av treningshverdagen vår:) hvorfor, kan vi ikke skrive her:)

 • Jeg vil gjerne få oppleve dette, og ikke minst dele begivenheten med min venninne Anne Katrine☺️Krysser fingre og tær?

 • Dette hadde vært den perfekte overraskelsen til min gode venninne Åse! Hun fortjener det virkelig ❤️

 • Som yogalærerstudent bosatt «der ingen kunne tru nokon ville bu» uten andre yoginis rundt meg utenom skolehelgene, ville det vært uvurderlig med ei motivasjonshelg!! For å sprinkle helga med glitter, glede og glam ville jeg tatt med meg Aina.??

 • Jeg var så uheldig å miste min lillebror i en bilulykke i juni i 2015,kun 19 år gammel. I tiden etter hans dødsfall orket jeg ikke tanken på å bevege meg inn på ett treningssenter og orket knapt å røre meg. En venninne av meg anbefalte meg å prøve yoga og i oktober 2015 tok jeg min første prøve time på Be yoga studio her på Lørenskog. Første timen var kjempe tøff og under avspenningen etter timen brøt jeg helt sammen og tårene kom i strie strømmer, men jeg valgte å prøve nok en time. Det samme skjedde en 3-4ganger men samtidig som jeg følte meg helt tom og rar etter timene kjente jeg at det gav meg noe, klarte ikke helt å sette fingeren på hva det var men jeg fikk en liten indre ro. Nå har jeg praktisert yoga siden oktober og har virkelig funnet mitt fristed og min treningsform. Går for tiden på astangha kurs og gleder meg til reisen videre. Håper jeg vinner så jeg kan utvikle meg videre og lære mer av de beste. Uavhengig om jeg vinner eller ikke, må jeg si at yoga har hjulpet meg i sorgen og hjulpet meg til å reise meg sakte og sikkert igjen og dette er noe jeg kommer til å forsette med i mange år. Takk for alle gode tips du kommer med 🙂

 • Hei ?
  Jeg vil gjerne ta med meg min søster Christina på Yoga Games i Gøteborg om jeg skulle være den heldige.
  Vi begge elsker yoga og dette hadde vært en fantastisk opplevelse ??

 • Jeg vil gjerne ta med min gode yogavenninne Maja. Vi har oppdaget og trent yoga i 2015, og gleder oss til nye kurs og mestringsfølelser i 2016.

 • Jeg vil gjerne ha med meg min søster Line Lilleby Bjering på yogatur. Hun bor i Stavanger og jeg i Trondheim og vi treffes alt for sjelden. Begge er glad i yoga og hadde elsket en slik tur sammen. ?

 • Har utrolig lyst å være med på yoga games og har lyst å ha med meg en venninne som jeg trener med ukentlig. Krysser fingrene ?

 • Dette hadde vært midt i blinken! Og ikke minst en fantastisk opplevelse!
  Jeg trener jevnlig yoga og jeg ville tatt med meg min venninne Lisbeth som også har trent en stund.
  Vi skal ut på en lengre reise senere i år, og har som plan at vi skal trene yoga på ulike steder underveis.
  Dette hadde vært en super start på reisen vår ?
  ??

 • Jag skulle vilja överaska min kära vän Theres som jag tyvärr inte får träffa så ofta. Hon bor i Oslo å jag i Trondheim. Att få dra på yogagames tillsammans med henne vore fantastiskt ????

 • Jeg vil gjerne ta med meg min gode venninne Karoline Aase, rett og slett for de hun fortjener det ??

 • Midt i en travel studiehverdag hadde det vært perfekt med en helg med skikkelig påfyll! Jeg ville tatt med meg verdens beste venninne, Lina, som alltid stiller opp for meg! Hun tok sin teacher training nylig (og skal snart fylle på med 300 timer til) i en alder av 19 år, så jeg vet at dette hadde vært perfekt for henne! Vi har heller aldri praktisert sammen på tross av at vi er helt yogafrelst begge to, så det hadde vært en fantastisk opplevelse å dele!

 • Fikk utrolig inspirasjon forrige gang jeg deltok i Gøteborg og kunne tenkt meg å dele opplevelsen med noen! Jeg ville tatt med meg min venninne og yogainspirator Christina Danielsen på en forrykende yogahelg! Klem og tvi tvi

 • Jeg vil veldig gjerne besøke Yoga Games i 2016! Det har alltid vært en drøm å være med på en slik happening! Vil gjerne be med meg Ruth Helling som er en super yogi og instruktør – hvis jeg vinner billetter. Det hadde vært moro å være med deg, Vibeke, på dine timer. Ellers ville det vært moro å få muligheten til å oppleve Johanna Anderssons og Monika Björns smittende yogaglede! Namaste ???

 • Hei! Det ville vært så gøy å være med på! Jeg ville tatt med min gode venninne Trude Måøy, en av mine store inspirasjoner! Dette ville hun satt stor pris på❤️ Gleder meg med de som blir de heldige vinnerne⭐️?

 • Åh, dette har jeg så lyst til!! Hadde vært supert å vinne to billetter. Isåfall ville jeg helt klart ta med meg min nydelige venninne Liv, som akkurat har fått øynene opp for yoga. Sammen kan vi få masse inspirasjon og kunnskap. ?

 • Hvis jeg vinner billetter vil jeg ta med min venninne, Therese. Vi har akkurat begynt å trene sammen, så dette hadde vært en perfekt start-boost!

 • Ah, dette ville gjøre underverker for motivasjon og ikke minst teknikk! Jeg ville hatt med meg Kaja Nilsen! Hun er en meget god venn som i aller høyeste grad fortjener å få litt intensjon yoga-kursing og motivasjon!

 • Jeg har kjempelyst til å dra og vil gjerne ha med meg min gode venninne Line. Ho hadde virkelig fortjent en tur borte fra unger, gård og mas. Det hadde vært topp om vi kunne tatt turen sammen. ❤️

 • Åh kjære Vibeke, dette hadde vært en stor drøm å få oppleve. Jeg ville uten tvil tatt med min fantastiske venninne Liv. Vi startet yogareisen sammen for ca tre år siden, og er nå begge i dyp ashtangayoga forelskelse?

 • Avhengig av yoga og trener i hovedsak for meg selv hver morgen da jeg bor langt på landet og jobber fryktelig mye. Trenger påfyll og vet at det vil være de beste muligheter i Gøteborg. Vil ha med venninne Ragnhild Lied Børke, som også er ivrig på yoga -og som fortjener det så utrolig mye.

 • Hei. Jeg vil veldig gjerne ta med meg min venninne Merete G. Vi har satt oss et felles mål om at yoga skal bli en større del av vår hverdagen. Så dette hadde passet perfekt ?? .

 • Hei Vibeke:) hadde vært veldig stas for Heidi og meg å fått masse påfyll og energi til timene våre på pulssenteret på Oppdal. Krysser fingrene?

 • Dette hørtes helt herlig ut!
  Jeg er forholdsvis ny til yoga, nærmer meg ett år med praksis. Siden den første dagen jeg gjorde yoga har jeg aldri sett meg tilbake og angret. Nå har en god kollega og venninne – Helene – begynt å ta de første skrittene inn i yogaverdenen, slik jeg gjorde for et år siden. Å kunne få dra på denne turen ville vært fantastisk, å kunne få ta de neste skrittene i yogaen sammen med så flinke instruktører på et inspirerende sted! ?

 • Hei! For en nyfrelst yogaentusiast høres dette fantastisk ut, og jeg hadde vært supertakknemlig for to billetter til dette arrangementet 🙂 jeg hadde tatt med meg bestevenninnen min, Silje 🙂

 • Har nettopp begynt å utfoske yogaens vidunderlige verden og dette hadde vært en fantastisk mulighet til å få utforsket den grundigere 🙂 Ville overasket min vennine Gina, som er en fantastisk alenemor til tre, som fyller 50 år i Juni og dette hadde blitt en drøm av en bursdagsgave hun hadde satt umåtelig pris på ! 🙂

 • Jeg kunne veldig gjerne tenke meg å være med på yoga games♥️Da har jeg selv noe å «jobbe» ME’n min mot i løpet av vinteren og nå et mål om å bli flinkere til å sette av tid og gjøre yoga hjemme og kanskje få en sterkere og sunnere kropp !
  Med meg på reisen ønsker jeg å ta med meg min kjære venninne Idun, hun trenger også et lite pustehull i hverdagen og siden situasjonen min er som den er blir hverdagen ofte for full til at vi møtes like ofte som hjertet ønsker ♥️

 • Jeg har hatt veldig lyst til å dra på yoga games i år og i fjor. Men pga prioriteringer har jeg hatt mulighet så langt. Hvis jeg hadde vunnet to biletter hadde jeg tatt med meg yoga entusiast Sandra Victoria som jeg vet har veldig lyst til å dra? Krysser fingre og håper på det beste?

 • Hei Wibeke.
  Jeg er nyfrelst yoga digger og ville elsket å få mer inspirasjon og yoga trening. Jeg ville gjerne hatt med meg min venn Christine som trenger litt mammafri og som er yogier fra før.
  Krysser armer og ben i et balansekryss.
  Anka

 • Så gøy dette høres ut! 2016 blir det store YOGA året for en venninne og meg. Vi starter på yogalærerutdannelse og trenger all praksis og inspirasjon vi kan få. Dette høres ut som en gyllen mulighet for oss begge.

 • Ååååå dette har jeg virkelig lyst til og vinne! Da skulle jeg hatt med meg min kjæreste så vi kunne lært nye yoga øvelser fra fantastiske folk ? Krysser fingrene for at jeg er heldig denne gangen ?

 • Jeg ønsker å ta med meg min gode venninne Andrea til Yoga Games. Vi er begge nybegynnere i yoga, men vi nyter reisen. Yoga er noe som knytter oss sterkere sammen etter begge har opplevd trøblete tider, og som gir oss egentid til å roe ned.

 • Min gode kollega Line, vi har længe ønsket å komme til Yoga Games, og nå passer datoene.

 • Jeg trente yoga tre ganger i uken i ett år, og det var virkelig en fantastisk tid! Etterhvert har dessverre hverdagen innhentet meg og jeg har merket at jeg har blitt stiv som en stokk igjen. Jeg ønsker veldig å ta opp yoga igjen, da jeg vet at det veien å gå for meg! Det hadde vært gøy med en motivator for å komme meg opp på hesten igjen. Jeg ønsker å ta med min venninne Kaja, som «hindret» mitt første møte med yoga for 12 år siden da vi var i India! Jeg hadde ordnet med en privat yogalærer da vi var i Varanasi, men da hun innså at yoga faktisk var trening og at timen var kl. 8 på morgenen, ville hun ikke være med! Hehe, hun har «beklaget» dette i ettertid og hun har innsett hvor gøy yoga er.

 • Åå, det hadde vært fantastisk. Jeg ville tatt med meg engelen i livet mitt : Anita Paasche :))))
  Krysser fingrene….

 • Hei
  Jeg ønsker å ta min gode venninne Lene Snarre med…fordi dette ville være så godt for oss;0)

 • Jeg ville tatt med meg Jill, som helt nylig er blitt yogafrelst. En hel yoga-helg ville virkelig gitt en boost ?

 • Dette har jeg utrolig lyst til å være med på! Jeg har klikket meg inn på nettsiden til Yoga Games flere ganger, og sett på de fantastiske timene og lærerne de har med. Jeg har lyst til å ta med meg samboeren min på dette. Jeg har hatt en fast praksis i mange år, og det er en stor del av livet mitt. Han sier ofte at han ønsker å gjøre yoga, men ender aldri opp med å gjøre det. Ved at han blir med på dette, vil han kunne utforske og finne den stilen som passer han best. Jeg ønsker også å bli med for å få en utrolig bra inspirasjonshelg, både for min egen praksis og for yogatimene jeg selv underviser. De gangene jeg henter inspirasjon, vet jeg at entusiasmen smitter over på elevene. I tillegg får jeg alltid et ønske om å bli en enda bedre formidler i yogatimene mine. Håper virkelig at jeg får muligheten til å reise hit for å praktisere med så mange dyktige lærere.

 • Jeg vil gjerne bli med, og inviterer med meg min venninne Marianne om vi er de heldige. Vi har vært på flere workshops sammen og er klare for å lære mer :).

 • Hei!
  Det er nettopp dette jeg har kjent på lenge er veien å gå for at jeg skal «se yoga- lyset».
  Jeg har påbegynt to nybegynner yoga kurs, men ikke klart å fullføre noen av de. Det var rett og kjedelig! Allikevel trekkes jeg mot yoga støtt og stadig. Jeg har kommet til at jeg trenger et mer intensivt kurs/seminar – for å komme skikkelig i gang. Jeg vet at kroppen, sinnet og psyken hadde hatt godt av yoga. Indre stress vet jeg er veldig skadelig, og jeg tror yoga er løsningen!
  Jeg ønsker å ta med meg min datter Linda på yoga games. Litt etterlengtet mor & datter tid, der vi begge virkelig har godt av – og nyte godt av – en helg som dette.

 • Her kunne jeg tenke meg å ta med Min kollega Therese. Vi begynte å praktisere yoga sammen og vi har støtte og inspirerer hverandre til å utvikle oss videre. Vi underviser også på ett treningssenter hvor vi har gleden av å spre det glade «YOGA budskap» til folket, det er utrolig givende. Det hadde vært helt utrolig inspirerende å få delta på en slik helg med like sinnede 🙂

 • Jeg ønsker å ta med meg min mamma som har snakket så mye om å dra på yogagames, men som prioriterer familie og jobb over det hvert år. Hun trenger en velfortjent yogahelg med masse inspirasjon til å ta med seg inn i 2016!?

 • Veldig lyst å ta med meg naboen her å dra på yogaweekend…vi elsker hva den treningsformen gjør med oss….:-) da vi selv har tre barn begge to trenger man litt tid innimellom til å hente seg inn igjen fra alt maset og kaoset 🙂

 • wow! Jeg har skikkelig lyst til å ha med Inger Eik Ravndal på dette? Vi har lenge snakket om å dra på en jente yogatur sammen. Hadde vært gull å fått til dette! Krysser fingrene! Tvi, tvi!

 • Blir ikke yoga-games på meg, men lurer på om noen vet om det blir yogaweekend på Norefjell igjen til høsten? Har drevet med yoga kun i 5 mnd, men er helfrelst;)

  Marit

  • Hei Marit! Så kult at du har funnet yoga! Joda, det blir Yogaweeekend på Norefjell til høsten også, datoen er 14.-16.oktober! Mer info kommer snart! Hilsen Vibeke

 • Hei!
  Jeg vil gjerne dra på yoga games med min samboer. I 4 år har jeg slitt med helsen og vært mye sykemeldt. I januar 2015 startet jeg med yoga og meditasjon som ledd i det å bli frisk. Det har jeg ikke angret på. Jeg har bygget meg sakte opp fra nesten ikke å få til noen øvelser pga utmattelse til å få mer og mer styrke og energi og nå føler jeg meg nesten som meg selv!! Det har virkelig vært en inspirerende yogareise hvor jeg har fått kjenne på det potensialet som ligger i denne måten å leve på. Jeg er veldig takknemlig. Min samboer har stått ved min side og nå fortjener virkelig han også å puste litt. En slik tur hadde vært inspirerende!! ??

 • Jeg har veldig lyst til å ta med meg min beste venninne Siri på YogaGames. Siri har hatt yoga som en del av livet i mange år, mens jeg er nyfrelst nybegynner.

 • Jatakk, det vil jeg veldig gjerne! ???? Yoga er ganske nytt for meg, men det er fantastisk. Jeg ville hatt med meg min datter Ine, som har flyttet for seg selv. Fint med mor og datter tid, i fantastiske omgivelser. Godt for kropp og sjel! ?

 • Må bare prøve meg på denne:). Vil gjerne ha med min venninne Jeanette Karine fra Stavanger!

 • Prøver vinnerlykken??
  Akkurat nå er livet langt nede, vet det går opp og ned?, men denne gangen trenger det tid før det kan gå oppover…helsemessig(fysisk&psykisk) og at livskvalitet skal bli god igjen…min gode bestebestis har støttet meg i en svært vannskellig tid, og hadde vært så godt å kunne gi noe tilbake…har brukt/funnet? bikram og vinjasa yoga som terapi etter en tøff opperasjon i 2014..,dette har vært min reddende,trygge&stødigerelasjon i livet..akkurat som Kari min?☺️
  Takk fot at man går lov å følge din reise og mulighet til å prøve å vinne?

 • Hadde jeg vunnet billetter, ville jeg tatt med venninna mi som jeg gikk mine første yogakurs med for drøyt fire år siden. Både hun, jeg og vennskapet vårt ville hatt godt av yogatimene og helgen sammen.

 • Som nyfrelst yogatilhenger ville jeg blitt overlykkelig for å vinne billetter til yogagames☺️ Uten tvil er det min venninne og yoga-partner in crime som skulle fått være med! Takk for en fin blogg og god inspirasjon ?

 • Hei Vibeke? Jeg begynte å trene Yoga hjemme, via Yogobe, rett før jul (2015). Jeg elsker det og kunne ønske at min datter, Daniella, også fikk innblikk i hva Yoga er og hva det gir både kropp og sjel. Hun har hatt det ganske så tøft en stund. Jeg krysser fingrene for oss ? (Følger Yogagames)

 • Hei. Hvis jeg vinner billetter, er jeg ikke i tvil: da tar jeg med min kjære datter Ingvild på turen. Vi gjør yoga begge to, og det har hjulpet veldig mye for våre helsemessige utfordringer… Har så lyst til å overraske den snille datteren min, hun ville blitt utrolig overrasket og glad.
  Takker samtidig for masse nyttig og inspirerende stoff 🙂

 • Hel! Jeg ønsker veldig gjerne å ta med meg venninnen min, Susanne. Vi gjør yoga begge to, i tillegg til å ha sertifisering i pilates. Susanne var i India i fjor høst hvor hun studerte yoga, og kan nå undervise klasser. Dette hadde vært en fantastisk fin og ikke minst lærerik helg for oss begge! ??
  (Følger yogagames)

 • Jeg vil gjerne dra sammen med min venninne og yogakollega Line:) vi har snakket om å dra på yogatur sammen lenge og vi er begge yogakonferansevirgins 😛 <3 pluss at jeg aldri har vært i Stockholm!!

 • Så morro !:D jeg vil gjerne ta med min venninne Helene!:) vi begge er så klare for å komme i gang med yoga, samt å tilbringe litt etterlengtet tid sammen:)

 • Kjære Vibeke
  Tusen takk for nydelig blogg, du er virkelig en fantastisk hverdagsinspitasjon!
  Jeg ønsker veldig gjerne å ta med min nye svenske søte venninne som jeg har møtt på yoga, Emma Falster, på Yoga games ??
  Beste hilsen, Oline

 • Yoga 🙂 Jeg vil gjerne delta på YOGA GAMES med min kjære søster Kjersti. For tiden driver jeg med Ashtanga yoga, dette hadde vært en unik mulighet til å utforske flere typer yogaformer:)

 • Jeg har akkurat fått med mannen min på yogakurs, og han elsker det! Skulle gjerne hatt en hel helg med yoga og romantikk til våren sammen med ham!

 • Eg har akkurat fullført 200 YTT i Thailand og yoga er blitt en stor del av livet mitt. Har desverre ingen venner som deler samme interesse, men mange som er nysgjerrige! Derfor vil eg gjerne ta med meg en god veninne og kickstarte hennes reise innen yoga 🙂

 • Hei 🙂
  Jeg har tidligere trent Ashtanga så mye som mulig, men pga skade har jeg nå oppdaget alle mulige andre former for fantastisk yoga! Deltok på Yogafestivalen i Oslo sist helg, men ønsker virkelig å kunne delta på et større araangement for å treffe likesinnede yogis også. Ønsker virkelig å ha med min venninne Elin Katrine, så hun får en liten husmorferie fra en stressende hverdag. Hadde vært den perfekte venninneturen! Krysser fingrene! 🙂 (P.S Når trekkes vinneren…?)

 • Hei, yoga har blitt min friplass i løpet av de siste årene. Og nå har jammen meg en av mine nærmeste venninner kastet seg på trenden også☺️ Så ønsker å ta med henne hvis jeg hadde vært så heldig å vinne☺️

 • Bring it on! Jeg er klar for Yoga Games, og tar med flinkeste Yoga lærere Marina Sande om jeg vinner. Marina er nybakt mamma og det hadde vært perfekt med en magisk yoga helg i Sverige?

 • Hej!
  Det skulle vara med stor glädje för mig att vinna 2 biljetter till Yoga games i Göteborg
  Jag har klasser i yoga..men har varit skadad och behöver lite «boost»
  Jag bor själv i jönköping men har inte haft tid/råd att åka iväg
  Om jag vann skulle min dotter få följa med och göra en mamma/dotter upplevelse
  ❤️?✌️?

 • Jag skulle bjuda med min fantastiska vän som kämpar då hennes man är sjuk sedan 1,5 år tillbaka och hon inte kan unna sig detta.
  Att få ge henne denna gåvan vore oerhört lyckosamt och skulle betyda allt!