Yoga & grøtfrokost

Sjekk ut gårsdagens event med Supernature

#sponset

Grøtlansering 073
Min kjære venninne Marte Krogh og meg…

Yoga, Supergrøt, fine damer, gode venninner og mye smil…det betegner gårsdagens start på dagen for meg! Sammen med Supernature inviterte jeg et knippe bloggere, venninner og helsekostansatte til en deilig start på dagen med en 45 min lang yoga-session og smaksprøver på den nye Supergrøten til Supernature som lanseres i disse dager. Den blir å finne i helsekostbutikker og soma.no i løpet av et par uker.

Ikke helt tilfeldig at det var i går egentlig, fordi eventet var også i forbindelse med Supermatens dager som er fra 26.-28.mai, altså fra i går, torsdag til og med lørdag. Dette er rett og slett en 3-dagers feiring av supermat der man kjører aktiviteter og smaksprøver i alle helsekostbutikker i tillegg til at det er 30% rabatt på alle produkter fra Supernature!  Her er det bare å komme seg til nærmeste helsekost og få med seg sine favorittprodukter til en rimeligere penge:-)

IMG_4803

Run & Relax var samarbeidspartner på eventet og alle fikk med seg en av våre superdeilige sports-bh’er i tillegg til masse digg fra Supernature:-) Lucky girls!

IMG_4807

Anette vant de to billettene i konkurransen som jeg hadde på instagram i helgen og hun fløy ned fra Bodø ens ærend for å være med på eventet sammen med sin venninne. Så hyggelig..blir nesten litt rørt jeg:-)

IMG_4814

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ernæringsrådgiver Helene Ragnhild  og Personlig trener Desiree Andersen med bloggen Fitfocuse var tilstede!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Supergrøten kommer i tre forskjellige varianter og smaker, i en praktisk forpakning med skje – man må kun fylle på med vann eller melk. Varm eller kald, du velger! Alle grøtene er selvfølgelig økologiske, naturlige glutenfrie, veganske og uten tilsatt melk. God smak og næring i ett!…kan jo ikke bli bedre…siden jeg elsker både morbær og kokos er faktisk den «grønne» varianter som i tillegg inneholder havre, chia og hvetegress min favoritt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snasent trekløver: Personlig trener og vår Run & Relax-ambassadør Annema Refsnes, PT og treningsblogger Lene Alexandra og artist og blogger Tone Damli – Takk for at dere kom!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Min fine venninne og nå helsecoach Laila Madsø sammen med en av landets morsomste damer, nemlig Marna, kanskje bedre kjent som Komikerfrue – så glade for at dere kom!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Desiree og Helene Ragnhild nyter grøtfrokosten sammen med Marie Therese som driver treningsbloggen Fitnesscherry!

Grøtlansering 056

Da er det bare å glede seg til Supergrøten kommer i butikk og at dere kan ha den som fast inventar i veska og nyte den som fast frokost eller lunsj…jeg vet i alle fall hva som kommer til å bli min faste frokost fremover:-))

God helg kjære dere…det er travle dager for meg og nå skal jeg bruke fredagskvelden til å forberede meg til første opptak med Matfest (som jeg skrev om i forrige innlegg)..i morgen blir jeg altså å finne på Youngstorget der jeg skal ta tempen på og sjekke ut Aftenposten’s matfestival! Det kan du altså se allerede på tirsdag på Matkanalen!

0

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    • Hei, på slike eventer er det ofte bloggere innene helse og trening, og de fleste av de er forholdsvis unge. Nå er jo jeg 40 da og en venninne av meg som var der er 43 år så vi representerer jo de litt eldre vi da. Det var også noen representanter fra Helsekostbutikkene der som var litt eldre enn meg men det er ikke alle som er like glade i å bli tatt bilde av heller:-) Uansett, både yoga og grøten passer for folk i alle aldre så her eksluderer vi ingen:-) Ha en fin kveld! Vibeke

  • Hei!

    Kjøpte nylig boken din Grøt. Jeg lurer litt på oppskriften på Den ultimate sunnhetsgrøten. Hva er væskeforholdet der? Må være feil at det kun er 1 1/2 dl melk? Det var helt tørt da jeg skulle koke det en halvtime? 🙂

    • Hei Hildegunn! Så hyggelig at du har kjøpt boken min:-) Ja jeg beklager, men det snek seg inn en trykkfeil i denne oppskriften og det er så synd. Det skal være 1 liter melk og selvfølgelig ikke 1 1/2 dl. Håper du gir den en ny sjanse, den er jo så god! Ha en fin kveld! Klem Vibeke