Run & Relax PRESALE

Få 30% rabatt før alle andre:-)

#annonse

Run&Relax-shoot36744

Håper du nyter deilige sommerdager og at du er en av de som har flyttet treningsøkten utendørs. Ikke alltid så lett å dra med seg yogamatta ut, men senest i går kveld gikk jeg og datteren min en 2 timers tur for å nyte den fine og varme solnedgangen.

Sommersalget nærmer seg, men nå kan du gjøre et aldri så lite kupp på ting du ønsker deg før alle andre. Som leser av bloggen min får du nå 30% rabatt på hele Run & Relax-kolleksjonen(gjelder frem til 22.juni) Bruk koden PRESALE når du shopper i vår yoga klær nettbutikk Run & Relax eller oppgi koden hvis du handler i vår Brand Store på Eger Karl Johan!

Nyt sommerkvelden!

Legger ved noen bilder av kolleksjonen som inspirasjon:-)

Run&Relax-shoot36509

_MG_3668

CF036689 copy

 

1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei. Så herlig med salg:-)
    Tenkte å bestille meg jakken Track hoodie, hvilken str har du i dine hettejakker?

  • Hei
    Jeg tenker å kjøpe den track hoodie hettejakken, men er litt usikker på str. Hvilken str har du i din? Tror jeg bruker samme som deg.