Smaken av sommer

Deilig, frisk og fruktig vannmelonsalat

Vibeke-2

Sommeren er litt på hell, i alle fall hvis man skal gå ut ifra været den siste uka, men nå ser det lysere og mer lovende ut for neste uke og forhåpentligvis kan vi nyte noen deilige sommerdager i august også. Salater hører liksom litt sommeren til syns jeg og derfor skal jeg prøve å spise så mye salat som mulig i denne månenden..for når september kommer og høsten er i anmarsj er det supper og gryter som gjelder for meg.

Uansett, har lyst til å dele oppskriften til min favorittsalat som jeg har spist masse i sommer. Inspirasjonen til denne fikk jeg da jeg og en venninne var ute og spiste i Mysore en av de siste dagene vi var der. Da hadde vi spist mest indiske gryter og vegetarmat i en mnd(man skal være veldig forsiktig med å spise salat der nede, og virkelig se an hvilke restauranter man er på!!) og da vi fikk denne salaten servert på bordet var vi helt i ekstase…det var akkurat som at vi aldri hadde spist noe så nydelig før:-)

Den er så enkel å lage og den kan egentlig spises alene eller serveres til kjøtt eller fisk – til grillmat er den helt perfekt spør du meg så hold grillen varm noen uker til og nyt den siste delen av sommeren ute.

Ingredienser:

Vannmelon i biter

Fetaost i biter

Agurk i biter

1/4 løk i små biter

Mynte og persilleblader kuttet opp og mikset inn

Vil du ha en dressing så kan du lage en med olivenolje, sitron og honning som du blander inn.

Mix alle ingrediensene forsiktig i en i en salatbolle. Server.

Vibeke-3

Fotograf: Yvonne Wilhelmsen for KK

1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei Vibeke ? disse salatene dine har jeg blitt helt gal etter!! Du inspirerer i så mye , mat/ helse, klær , hud…. Lurte faktisk litt på det du har på deg i kk, det blomstrete skjørtrt og den kule grå genseren! Tøff kombinasjon , hvor er de fra?? Så lurte jeg på hvordan det går m valg av hudpleieprodukter? Vet du har testet litt forskjellig og lurte på hva du har landet på nå ?
    Hilsen Silje ?

    • Hei Silje, tusen takk for hyggelig kommentar og beklager så sent svar. Ikke rukket gjennom alle kommentarene før nå dessverre. Takk for at du liker det jeg gjør og tipser om, setter jeg pris på å høre. Antrekket i KK var hentet inn fra en stylist og jeg er litt usikker på hva det var, men uansett ble bildene tatt i april så antar at de kan være vanskelige å få tak i nå dessverre. Når det gjelder hudpleieprodukter så bytter jeg på å bruke Dr. Schraemmek, Rudolph Care og Biotherm. Alle tre fungerer så godt på huden min. Ha en fin kveld! Vibeke