AFTERWORK YOGASESSION

PÅ BEKKESTUA SENTER FREDAG 26.AUG KL 17!

#annonse

For noen år siden flyttet jeg og familien ut av byen og bosatte oss på Stabekk i Bærum. Siden jeg er oppvokst i en liten bygd i Trøndelag liker jeg kanskje litt mindre forhold og trives nok best med å ha litt grønne og roligere omgivelser i hverdagen. I tillegg har jeg alt jeg trenger rundt meg og jeg liker så godt følelsen av å ha et godt og praktisk nærmiljø. Da jeg var i permisjon og dagene gikk med til utallige trilleturer var jeg så fornøyd med å ha Stabekk og Bekkestua sentrum å trille til…og nå når hverdagen er som mest hektisk er det her jeg gjør unna all handling og alle gjøremål…å ha et handlesenter i nærheten av seg er jo bare så utrolig praktisk.

Bekkestua senter stod ferdig for et par år siden og har rett og slett blitt mitt naturlige shoppingsenter. Det er så nært, levende og de har fått masse kule butikker. Nå utvides senteret og blant annet har de bestemt seg for å bli best på kjøkken – og for ei matglad jente som meg som elsker alt som finnes av kjøkkenmaskiner og utstyr, blir jo dette et mekka:-) Passer perfekt nå som jeg skal i gang med å pusse opp kjøkkenet hjemme!

Uansett, i forbindelse med utvidelsen av senteret og nyåpningen som er denne uka, er jeg så heldig å skal få ha en utendørs afterwork yogasession ute på torget på senteret(mellom bygg A og B) førstkommende fredag 26.august kl 17!! Ta med deg yogamatta, en venn/venninne, barna eller mannen og kom! Håper vi sees!!

_MG_3636

0

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *