Run & Relax AW16 lansering

På THE WELL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På mandag inviterte jeg og mine kollegaer i Run & Relax et knippe utvalgte treningsglade jenter til en hyggelig ettermiddag på The Well. Morgenkåpe, sandaler, pizza, juice, danseoppvisning av jentene fra Intro Allstars og presentasjon av vår nyeste kolleksjon.

I jobben min som gründer og PR ansvarlig i Run & Relax(ja jeg sitter faktisk på kontor nesten hver dag i tillegg til alt det andre jeg gjør:-)) får jeg lov til å gjøre så mye gøy, og noe av det jeg liker alle best er å kreere og arrangere ting. Det mange kanskje ikke vet om meg er at jeg har en bachelor i prosjektledelse fra BI, og i denne jobben får jeg virkelig lov til å bruke mye av det jeg lærte på skolebenken. Fordi jeg har mange baller i luften hele tiden kunne jeg nok vært litt mer strukturert(he he), men med god hjelp fra mine fantastiske kollegaer Marianne, Therese og Camilla så lander vi liksom alltid.

Det er ikke hver sesong vi har en lansering, men denne gangen hadde jeg så lyst til å invitere et knippe jenter til en avslappende og deilig ettermiddag på The Well, som er et av mine favorittsteder. Skikkelig god stemning, glade jenter og god mat. Det var skikkelig gøy å få vise frem hele kolleksjonen, la de ta og prøve på klærne og fortelle litt om nyhetene vi har denne sesongen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_7606

Førstkommende tirsdag er jeg tilbake på The Well for å ha min faste månedlige yogatime. Det er fremdeles ledige plasser så har du lyst til på en deilig ettermiddag med yoga & spa er det bare å melde seg på! Kanskje vi sees?

#annonse for eget merke

0

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *