Yin Yoga Afternoon

In Stockholm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi i Run & Relax er nå på ordentlig vei inn i Sverige, og forrige fredag fløy jeg til Stockholm for å være med på et presseevent for journalister og bloggere sammen med Risenta og Kneipp. I det lille og sjarmerende yogastudioet Altomondo midt i Stockholm fikk vi en superhyggelig ettermiddag sammen. Ikke bare fikk jeg muligheten til å treffe noen fra de største magasinene og noen av de beste bloggerne i Sverige, men jeg fikk også nyte en deilig Yin Yoga time med Joelina Claesson som jeg tidligere har møtt på Yoga Games. De som kjenner meg vet jo at jeg sverger til Ashtanga Yoga, men Yin Yoga er jo noe helt annerledes. Mye roligere og her holder man posisjonene i 3-5 minutter. Yin åpner opp alle spenninger og blokkeringer man kan ha i kroppen, og det var en fantastisk klasse for meg å være med på etter at jeg dagen før hadde vært på foto-shoot 10 timer, for så å ha yogatimer på Stabekk og så sitte på flyet til Stockholm tidlig fredag morgen. Akkurat hva jeg trengte og en utrolig deilig start på helgen rett og slett!

 

0

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *