Den perfekte parkas

Fra Run & Relax

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har lenge drømt om den perfekte parkasen, og jammen meg fikk vi ikke lagd den hos oss i Run & Relax! Ei jakke du kan bruke både til hverdags, til og fra trening, og på tur. Ekstra gøy er det jo å si at jeg har vært med på å lage den selv da. Denne er i neopren, superlett, vindtett og nogenlunde regntett. Perfekt høstjakke i mine øyne, og til ekstra kalde dager kan man bare ha en tjukk og deilig ullgenser under. En av dagene i høstferien ble det ikke fjelltur, men en deilig spasertur(inkludert pokémon-jakt med Liam) ned til Tyrihans for å spise lunsj med venner!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#adforownbrand

3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    • Hei, så hyggelig du syns det. Jeg elsker den og bruker den hele tiden. Den er nok ganske normal i str og jeg har på S her. Ha en fin helg! Vibeke