Yogaweekend nærmer seg

Yoga gjøres best når man er sammen

Det er veldig rart, og litt skummelt, når noe du har jobbet med veldig lenge virkelig nærmer seg. Det er 4.året vi i Run & Relax skal arrangere Yogaweekend på Norefjell, og med en gang vi var ferdige med fjorårets arrangement, begynte planleggingen og jobbingen mot årets arrangement. Vi har vokst sakte men sikkert, fra å ha med 55 deltakere første året til nå å ha over 250 påmeldte i år.

Det er mye som skal på plass før en sånn helg, og jeg kjenner at jeg har litt hjertebank og er litt stresset om dagen, for man vil jo at alle som skal være med skal få en skikkelig god opplevelse. Først og fremst er det viktig å ha med gode instruktører, og der har jeg vært så heldig å få plukke på øverste hylle av de jeg virkelig syns er flinke. Først og fremst fra Norge, men vi også med en av de aller beste fra Sverige, nemlig Johanna Andersson. Det er viktig at mange yogastiler er representert og timene varierte, og jeg kan med hånden på hjertet si at vi syns vi har et skikkelig godt og variert program med masse morsomme timer. I tillegg er det gøy at vi har med noen utstillere og som tidligere lager vi en pop-up shop med høstens nye kolleksjon. Vi skal samle hele gjengen til to hyggelige middager i eget rom, og lørdag har vi til og med en liten overraskelse.

Det er noe spesielt med disse helgene, både for oss som arrangerer som får møte mange av våre kunder og brukere, men vi vet jo også at de som deltar syns dette er en skikkelig boost av en helg. 3 dager hvor man bare kan kose seg på matta, oppleve nye yogaformer, nye lærere, treffe andre som deler samme interesse, gå tur i fjellet, nyte noen timer i spaet, spise deilig mat og bare lade opp sammen med venninner. For yoga sammen med mange andre er så fint, det gir en helt spesiell opplevelse, og det gir minner som man kan ta med hjem og leve lenge på. Jeg vet jo det selv av erfaring etter å ha deltatt på utallige yogaweekender rundt omkring i verden. Jeg blir alltid så inspirert og motivert til å fortsette praksisen min, til å ville lære mer og ikke minst til å dele mer.

Så håper jeg bare at alt det jeg og mine fantastiske kollegaer har jobbet masse med det siste året faller i god jord hos de som kommer og at vi får en fantastisk helg på Norefjell sammen. Jeg gleder meg!!

rr-juvet0903

 

1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *