Super Sunn Super Snacks

Til å bli avhengig av

#annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker snacks, og tar meg selv i å snacke så ofte jeg kan – stikk i strid med anbefalte råd selvfølgelig. Små mellommåltid er jo bra, men her snakker vi ofte om litt snacking mellom måltider og mellom mellommåltider, he he. Det være seg å spise seg halvmett på et eller annet godt mens man står og lager middag, kaste i seg en sjokolade i butikken på vei hjem fra jobb, spise en halv pose chips(vel og merke rotgrønnsakschips) før kveldsmat som jeg gjorde i går fordi jeg var så sliten og sulten etter en hel kveld med yogakurs, og måtte bare ha noe før jeg klarte å lage meg et par brødskiver. Jeg må også alltid ha noe snacks i sofaen mens jeg ser på tv, eller for å ikke snakke om i bilen når vi kjører langt….kanskje er det et av mine smånevrotiske trekk, hva vet jeg?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uansett, jeg har lært meg å godta at sånn er jeg, og jeg kan jo ikke forandre på alt her i livet så da prøver jeg i perioder å være ekstra flink med hva jeg velger å putte i munnen som snack…så ikke alt er bare dritt. Jeg var lenge avhengig av de små nøtteposene som man får kjøpt på bensinstasjonen etc, men etter hvert så skjønte jeg at jeg fikk saltsjokk etter hver gang fordi flesteparten av de inneholder så utrolig mye salt. Derfor ble jeg så utrolig glad da Supernature tidligere i år lanserte en sunnere variant av denne snack-posen som jeg måtte ha i bilen, i veska, i sofaen og i senga…he he. Super Snack posene er 100 % naturlig, melkefri, glutenfri, uten tilsetningsstoffer, har lavt saltinnhold, og best av alt så inneholder de noen av mine favoritt supermatingredienser som blant annet gojibær, kokoschips og morbær.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse posene, som jeg forresten syns er så utrolig fine og innbydende, har jeg nå mer eller mindre blitt avhengig av og det vises godt at disse er fast inventar i bilen min og at barna også syns det er digge. Bilen er nemlig full av små kokosflaksmuler, rester av gojibær…og det er selvfølgelig disse med mørk sjokolade alle krangler om:-) Tidligere måtte man i helsekost eller bestille disse på nett, men nå selges også disse to variantene på Meny. Yeah…altså kan man hamstre når man handler alt annet av mat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I det siste har disse til og med disse snacksposene blitt en del av frokosten min. Jeg spiser alltid frokost etter yoga, og siden det egentlig er mer mot lunsjtider trenger jeg bare et lite måltid som ikke metter for mye. En liten boks plantebasert yoghurt(jeg tåler ikke så godt melkeprodukter lenger dessverre) med en pose supersnacks = perfekt etter-yoga-frokost! I går piffet jeg den opp litt ekstra med noen friske bær. Disse passer også perfekt som topping på Supernature’s supergrøt som jeg har skrevet om tidligere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjekk også ut min konkurranse på instagram Vibeke Klemetsen denne helgen der du og en venninne kan vinne en stor goodiebag med masse deilig Supersnack fra Supernature!! Jeg trekker vinnerne på mandag!

Nå venter Norefjell og Yogaweekend på meg, ha en deilig helg alle sammen!

2

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *