What a feeling!

See you next year Yogaweekend @norefjell!

Oi oi oi, for en helg det har vært!! Yoga døgnet rundt med over 260 mennesker på Norefjell Ski & Spa! For en utrolig herlig følelse å møte alle sammen, holde yogaklasser, kjenne på energien, høre alle tilbakemeldingene og kose meg med hele gjengen….men herregud så sliten jeg var i går kveld da jeg kom hjem også. En slik helg tar virkelig på, og man blir liksom litt utladet og føler seg litt tom når det hele er over. Alle forventningene i forkant av arrangementet, stresset med å få alt på plass og nervøsiteten i forhold til at noe skulle gå galt. Men all in all må vi bare si oss så utrolig fornøyde med hele helgen. Selvfølgelig er det små ting som kunne blitt gjort annerledes, men heldigvis er ikke dette siste gangen vi skal arrangere Yogaweekend på Norefjell og man kan jo bare bli bedre for hvert år. Tusen takk til alle som kom og til alle som bidro – jeg gleder meg til å begynne planleggingen av Yogaweekend 2017 allerede! Har du noen tips om lærere du kunne tenkt deg å trent med, foredragsholdere eller andre ting du kunne ønsket deg ved en sånn weekend blir jeg kjempe glad for bidrag i kommentarfeltet…og kanskje sees vi neste år?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_4429

img_3884

img_8310

img_4479

Jeg har tatt en velfortjent pust i bakken i dag. Vært hos min faste behandler Philip for å få løst opp litt i ryggen og for å holde systemet i sjakk, fikset neglene for en spennende foto-shoot i morgen og hatt en rolig hjemmekontordag resten av dagen…namaste for det sier jeg bare:-))

1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *