GRØTENS DAG

Mine beste grøtoppskrifter

I dag, 23.oktober, er det grøtens dag, og som den grøtkjærringa jeg er så syns jeg det er noe som må hylles. Forhåpentligvis er det mange som har funnet frem Grøtboka mi og har lagd seg sine favorittgrøter, men er du i tvil om hvilken grøt du skal teste ut vil jeg dele noen av mine favorittoppskrifter som jeg har tidligere skrevet om(Klikk på overskriften):

BLUEBERRY CHIA GRØT

img_3242.jpg

 

AFTER YOGA PORRIDGE

grøt etter yoga

 

AMARANTGRØT MED DADLER OG ROSINER

Amarant-grøt1

 

COCONUT CHIA PUDDING

Canon frokost12

 

SUNN GRØT MED RIS, CHIA OG KOKOS

sunn-risgrot1

 

DEN ULTIMATE SUNNHETSGRØTEN

sunnhetsgroten11

Da er det bare å ønske dere god grøt og god søndag! Jeg selv er på vei til Mary J.Blige konsert som jeg har drømt om å se live i 20 år, så det storgleder jeg meg til!!!

0

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *