New face of VITA EXCLUSIVE

YDMYK OG SÅ UTROLIG STOLT

#annonse

Dere husker kanskje shoot’en jeg hadde tre uker tilbake i tid, nå er det offisielt. Jeg er så stolt og helt overveldet av å kunne fortelle at jeg er det nye ansiktet til VITA EXCLUSIVE. 

Vet det er litt klisje å si det, men jeg må nesten klype meg i armen. Idét jeg går inn i mitt 41 år(i morgen!!), skal jeg få lov til  å fronte Norges største kjede innen skjønnhet og velvære. Livet stopper ikke å overraske meg for å si det sånn. Og hvis jeg kan være helt ærlig er dette noe jeg har drømt om i mitt stille sinn, men som jeg aldri har turt å si til noen. 

Jeg lever og ånder for å ha en sunn livsstil, en god helse og for å inspirer andre til å være den beste utgaven av seg selv, både gjennom yoga, kosthold og selvpleie, og derfor er det ganske stort for meg å kunne få muligheten til å gjøre dette. Håper du vil ta en titt på mine skjønnhetsfavoritter i Vita Exclusive sitt julemagasin, og i løpet av 2017 vil du nok se meg både på boards, skjermer og i ulike former i Vita Exclusive-butikkene i både Sverige og Norge.

Om jeg ikke feiret 40 årsdagen min nok i fjor med 3 dager til ende, skal jeg love deg at årets bursdag skal markeres enda mer!! Det var visst ikke så ille å gi inn i et nytt tiår likevel, og forresten: Dreams do come true!:-))) God helg!

vibeke_ve_mag-2_sml

3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *