Shine Bright for X-mas

Julebordsantrekk & julegaveønsker fra Shineshop

I ei sidegate i midtbyen Trondheim ligger Norges desidert fineste butikk! Det hele startet da designer og stylist Charlotte De Stael forlot storbyen Paris for drømmemannen sin her i Norge, og hun startet Shine i 2001. Det er en perle av en butikk, hvor innsiden preges av en varm avslappet atmosfære, hvor du kan drømme deg bort i klær, smykker og tilbehør. Hver gang jeg er i min fødeby Trondheim må jeg ta turen innom Shine, og veldig ofte kommer jeg ut med store poser og tom bankkonto. Kanskje godt at jeg ikke bor der, he he, men uheldigvi..eller kanskje heldigvis for meg så kan jeg også handle på nett på Shineshop. Det er ikke rent sjelden at jeg må innom posten på Lysaker og plukke opp godsaker fra Shine(hysj, ikke si det til Thomas!!)….men så handler jeg ikke så mye ellers da:-) 

Julebordssesongen er straks i gang(noen har vel startet allerede!?) og julegaveønskelister skal nå skrives. Motebildet for denne sesongen preges av metalliske stoffer, feminine blonder, silke og lakk og mesteparten av det du trenger finner du her. Er du usikker på hva du har lyst til å gå med eller lurer på hva du skal ønske deg til jul finner du mine favoritter under….

dsc_6057-1

Nydelig kjole i sort og gull fra HEARTMADE BY JULIE FAGERHOLT som finnes i flere fasonger. Gullbeltet fra  DES PETITS HAUTS kan pynte opp et hvert antrekk. 

Denne blondeblusen fra ÉTOILE ISABEL MARANT står øverst på ønskelisten og er et plagg man kan ha i skapet i åresvis. Øredobbene fra MARTE FRISNES JEWELLERY er noe av det fineste jeg har sett og jeg har de allerede i sort. Ønsker meg de i alle farger:-) Ringen fra TOM WOOD har jeg allerede satt på ønskelista mi. 

dsc_2231copy-1

Ingenting er så sexy som damer i smoking og denne hvite silkesmokingen fra FORTE FORTE er som en drøm. 

Jeg får aldri nok av deilige strikkegensere og denne deilige mohair-genseren fra DES PETITS HAUTS er fin til jeans til hverdags, men kan også brukes på julebord med skinnbukser til. 

dsc_6233-1

Silke og metalliske stoffer er skikkelig in denne partysesongenog jeg elsker dette antrekket. Rosa silkebluse fra FORTE FORTE sammen med skinnbukser fra LOVECHILD 1979

dsc_7809

Denne «lille røde» vil fremheve ethvert antrekk så denne veska fra JÉRÔME DREYFUSS står på min ønskeliste i år. Silkeblusen fra FORTE FORTE er også en drøm spør du meg. 

Trenger du å være litt mer kledd er denne jakken fra HEARTMADE BY JULIE FAGERHOLT perfekt til alle antrekk. Her sammen med den nydeligste blondeblusen også fra HEARTMADE BY JULIE FAGERHOLT , delikate perleøredobber fra JANE KØNIG og veske fra JÉRÔME DREYFUSS

dsc_2127-1

Det lille sexy under! ELSKER undertøyet fra LOVE STORIES og kunne hatt alt! Dette setter står også øverst på min ønskeliste i år. (PS! Kan noen sende dette bildet til min kjære!?:-)) Produkter fra AESOP og PARFUMERIE GENERALE er perfekte julegaver til en søster, mor eller en venninne. 

dsc_7928

Jeg går aldri lei av dyreprint og skal jeg noen gang kjøpe en penveske i det, må det bli denne fantastiske vesken fra JÉRÔME DREYFUSS !!!

Simple & chic! Silketopp fra FORTE FORTE og nydelige smykker fra MARTE FRISNES JEWELLERY   

dsc_8340

Sofistikert og elegant med høyhalset til fest syns jeg. Denne strikkede blondeblusen fra AIAYU er også veldig anvendelig og skulle gjerne ligget i mitt skap. Jeg dør av gullbeltet fra HEARTMADE BY JULIE FAGERHOLT  YES please sier jeg bare!!!..og det gjorde virkelig disse buksene fra KOKOON

Med metalliske stoffer blir du bare kveldens dronning i år, og dette med skjørtet fra DES PETITS HAUTS kan man ha alt annet nedtonet. Digger clutchen fra JÉRÔME DREYFUSS og disse enkle bootsene fra ÉTOILE ISABEL MARANT har jeg allerede og de bruker jeg både til hverdags og til fest. PS! Er du ute etter de beste strømpebuksene på markedet har Shine masse varianter fra SNEAKY FOX og de er virkelig verdt investeringen. 

dsc_7672

Denne blondeblusen fra HEARTMADE BY JULIE FAGERHOLT er bare noe av det nydeligste jeg har sett og den bare må bli min!! Dear Santa!!!

15044624_10153830476385672_1256575642_o

Er du i Trondheim må du i alle fall sørge for å ta turen innom Thomas Angells gate 10B, og spør du etter Aina kan du gi henne verdens beste klem fra bestevenninnen Vibeke!! 

#positivomtale #samarbeid

 

2

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hvor kjøper du Des Petits Hauts klær i Norge? Eller vet du om de kan fås tak i på nett? 🙂

    • Det vet jeg dessverre ikke, men det ser ut som du må bestille på nett. Håper du finner det du leter etter:-) Vibeke