Tjuvstart BLACK FRIDAY hos Run & Relax

Sikre deg godbitene på 30% før alle andre!

#annonse

På fredag braker det løs med BLACK FRIDAY, både hos Run & Relax og hos de fleste andre i varehandelen. Shoppingfenomenet ble for første gang brukt i Norge i 2009, men det har amerikansk opprinnelse og går helt tilbake til 1800-tallet hvor det i USA ble assosiert med finanskrisen i 1869, men den eldste kjente bruken av «Black Friday» var en handledag som kom etter Thanksgiving (da amerikanere uansett hadde fri) som skjedde den 1. desember 1961. Nå har det jo blitt en årlig handledag her også, og siden den egentlig markerer starten på julehandelen så kan man jo nesten tro at folk gjør unna julegavene på en dag. Gode kupp kan man i alle fall gjøre siden de fleste kjører fra 20-50% denne dagen.

Vi i Run & Relax syns jo dette er gøy, men det som er ekstra gøy i år er at du som en av mine lesere og følgere nå kan tjuvstarte shoppingen før alle andre:-) Fra om med i dag, tirsdag 22.nov og ut torsdag 24.nov kl 22, får du 30% rabatt på hele Run & Relax-kolleksjonen!

Bruk rabattkoden vibekebf når du handler i nettbutikken.

PS! Koden kan ikke brukes på salgsvarer og gjelder kun på varer fra Run & Relax-kolleksjonen.

Er du i tvil om hva du skal handle så kan du se noen av mine favoritter her:

img_7463

Elsker lilla jeg og dette er et av mine favorittantrekk. Bandha Tights Purple Mix og Mesh Sports Top i Rich Purple.

Er det en jumpsuit du skal ha er det denne, Yoga Pantsuit i bambus. Digg både på yogamatta eller til hverdags med en deilig ullgenser over.

img_7709

Her har du det perfekte løpeantrekket til tredemølla. Double Layered Sports Bra og Mesh Running Tights i Moss Green.

img_7669

Denne Scuba Parkasen er perfekt for dagene som ikke er for kalde, til og fra trening eller på søndagstur. Her sammen med Bandha Tights Mix og Favourite Tee.

Bandha Tightsen i Mix er alles favoritt og med Hasta Yoga Top får du et nydelig yoga-antrekk.

img_7420

Sorte yogatights får man aldri nok av og denne i bambus er bare så utrolig deilig. Kali Yoga Bra er kanskje den mest sexy yoga-bh’en jeg har hatt og bruker den mest under t-skjorter og andre gensere:-)

Lilla er faktisk en av mine favorittfarger og kombinert med hvitt er så utrolig delikat. Sava Yoga Leggings er i bambus, mens Go Run Tights er i et teknisk materiale. Begge kan kombineres med både Leyla Yoga Bra og Mesh Sports Top gjør deg klar for en treningsøkt.

img_8173

Dette settet er et must-have for late og deilige kvelder i sofaen og når du skal slappe av. Zip Hoodie og Sweat Pants i Midnight Blue.

 

God shopping!

1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei! Jeg er litt usikker på hvor jeg skal skrive inn rabattkoden. Er det der det står Order Notes? Når jeg da skal betale kommer summen opp uten rabatt. Jeg får ikke opp andre alternativer. Takk for svar. Hilsen Veronica