Den beste app’en for juleshoppingen!

Vinn gratis parkering ut 2016!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#annonse

Dersom du, som meg, syns det å parkere, og ikke minst betale for å parkere er like lite fornøyelig, så er det bare å laste ned EasyPark med en gang, for den lar deg faktisk betale og avslutte i det du setter deg i bilen. For meg handler det om å spare penger og ikke minst tid, jeg er ikke spesielt god på å stå i kø foran en parkeringsautomat, og spesielt ikke når jeg har det travelt. Og det har jeg ofte, fordi jeg er en kløpper på å putte inn så mye som mulig i løpet av en dag. Og skal jeg gjøre små ærender rundt omkring er det jo ingenting som er så irriterende som å måtte putte på mynt eller dra kortet hver gang man stopper i 10-15 minutter. Da er det så utrolig greit å ha app’en på telefonen og styre alt derfra. Dette er jo helt genialt nå som vi nærmer oss julerushet og uventede butikk-køer kan sørge for at julegavene blir ekstra dyre hvis vi må betale bøter i tillegg. Dette er også den eneste appen du kan bruke i hele Oslo, være seg om det er på offentlige eller private parkeringplasser.

For med EasyPark kan man jo forlenge parkeringen fra hvor som helst, og for meg er det spesielt nyttig hver morgen i forbindelse med min yogapraksis. Av og til bruker jeg 1,5 time på matta..av og til 2 timer, for det hender faktisk at jeg sovner i den siste avsluttende delen og da får jeg jo helt panikk når jeg våkner. Redd for at det ligger gul lapp på ruta for lengst. Da er det så sabla greit å bare forlenge eller fornye parkeringen vettu. Og det samme gjelder jo når jeg er i møter. Har en tendens til å prate mye, glemme hvor lenge parkeringen varte og vipps så har jeg gått på en smell.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EasyPark skal gjøre byen grønnere

Visste du forresten at opptil 30 prosent av all trafikken i storbyer skyldes såkalt sirkulasjonstrafikk? Det vil si biler som kjører rundt for å finne egnet plass. Og her føler jeg meg litt skyldig faktisk, for det er jo ikke sjelden at jeg må kjøre noen runder på Frogner før jeg finner ledig parkeringsplass før yogaen. Puh…Men i løpet av neste år er det planlagt å legge til teknologi i EasyPark som gir deg en oversikt over hvor det er ledig parkeringsplass i nærheten av der du skal. Snakk om genialt da! Med andre ord sparer vi tid samtidig som vi bidrar til mindre trafikk ved å bruke denne appen. Dette kjenner jeg at jeg liker mer enn godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vinn gratis parkering ut 2016!

Sammen med EasyPark får jeg lov til å dele ut gratis parkering ut 2016 til en av mine lesere. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å gå inn i EasyPark appen, starte en fiktiv parkering med takstgruppe ”99” og du er med i trekningen. Din fiktive parkering er selvfølgelig helt gratis og tenk deg en desember måned uten å måtte tenke på maset med parkering.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *