VITA EXCLUSIVE ADVENTSKALENDER

JEG GIR BORT GAVEKORT OG FAVORITTPRODUKTER FRA VITA EXCLUSIVE

#annonse

vibeke_ve_mag-1_sml

Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle få så mye og så positiv respons da jeg annonserte at jeg er det nye ansiktet til VITA EXCLUSIVE. Tusen takk til hver og en av dere som har kommentert, sendt meg meldinger og vist glede over dette. Det setter jeg så utrolig stor pris på. Kampanjen har så vidt startet i julemagasinet, og fra og med 2017 smeller vi i gang med den store kampanjen. Men før det er det jul og det gleder vi oss masse til. Derfor har jeg laget en adventskalender for dere sammen med VITA EXCLUSIVE.

De 3 første søndagene i advent deler jeg ut et gavekort på 1000,- kr til en av mine lesere, og den 4 søndag i advent har vi laget en stor gavepakke med alle mine favorittprodukter som er vist i Vita Exclusive magasinet. Det er blant annet renseolje fra Elizabeth Arden, krem fra Biotherm, sminke fra YSL, parfyme fra Gucci og neglelakker fra Chanel og masse mer. Det er julegaven sin det!

I dag er det 1.søndag i advent og alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen om et gavekort er å legge igjen en kort kommentar og fortelle meg hva du liker best med adventstiden. Vinneren blir annonsert neste søndag.

Ha en deilig første søndag i advent og nyt førjulstiden på best mulig måte!

gavekort_vibeke

 

5

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Det absolutt beste med adventstiden er at venner og familie setter av tid til hverandre. Det er lite som gir meg mer energi og livsglede enn å bake pepperkaker med tantebarna mine, drikke deilig gløgg og knaske på nøtter med venninner, å se utallige stjerner og lykter i de mange hjem, og unne seg litt ekstra kos! Ventetiden er i seg selv magisk, og skulle vi være så heldig at snøen daler ned, så kan det ikke bli særlig bedre 🙂

 • Jeg forbinder adventstid med takknemlighet. Jeg liker tradisjonene, men også å sette av tid til ettertanke og reflektere over hva vi tenner lys for.

 • Det beste med advent er alle tradisjonene vi har skapt sammen som en familie opp gjennom årene, og den fantastiske stemningen og medmenneskeligheten som kommer frem i folk. Finnes ingen bedre høytid en jul❤️?✨??❄️

 • Elsker lyset ute, se snøen falle, tenne masse lys, stemningen inne. Å lukten av pepperkaker er magisk❤️ Beste tiden på året!

 • Det beste med adventstiden er at man kan gå litt i hi, jobbe litt med seg selv, og senke skuldrene. Drikke te, gjøre avslappende yoga og tenne lys med lukt av julekrydder:)

 • Det beste med advent, er all førjulskosen, luktene og smakene! Desember er min absolutte favorittmåned!❤️?❄️

 • For meg er adventstiden en tid for ettertanke og takknemlighet ❤ Ventetiden fram mot jul er på mange måter magisk, med koselige lys, stjerner og lykter både i gatene og i hjemmene. Vi setter av mer tid til familie, venner, kjente og ukjente ? Med litt snø eller frost ute i tillegg, er det prikken over ien ?

 • Hei Vibeke!
  1.søndag i advent tar jeg alltid frem litt julepynt, adventsstake og masse lys. Fyller en stor bolle med clementines på kjøkkenbenken og spiller julemusikk av Bugge Wesseltoft. En dag for alle sanser! Det er så koselig og gir en helt spesiell ro.
  God førjulstid?

 • Det å kjenne på barnslige forventninger og gjenta gode tradisjoner med familie og venner er advent for meg 🙂

 • Det beste er tiden jeg bruker med barna, familie og venner. De koselige stundene med masse tente lys, glede og forventninger ?. Det kriblet i hele meg når jeg hengte opp julestjernene i dag ?

 • Det jeg liker best med adventstiden er at det er den tiden av året da flest tenker på andres ønsker og behov fremfor sine egne 🙂 I tillegg til det er lettere å komme seg gjennom eksamenstiden i visshet om at julen venter <3

 • Jeg liker å tenne lys, lukten av julekaker og røkelse og forventningen hos barna 🙂

 • Å kose seg med juleforberedelsene uten stress… lage herlig julestemning i hjemmet med både lys, lyd, lukt og smak 🙂

 • Det beste med adventstiden er lange kveldsturer i lyset fra all den vakre julepynten som er hengt opp i nabolaget? Høsten starter med kulde og mørke, men i desember blir hele norge lyst opp av julestjerner og juletrær??

 • Det beste er å se gleden og forventningene hos barna frem mot jul. Her gledes det stor i advent.

 • Det beste med adventstiden er mørke kvelder med levende lys, julemusikk og lukten av julebakst i hele huset. Forventninger som sakte men sikkert bygger seg opp hos barna i huset (og forsåvidt hos oss voksne også). Kalender på NRK, og ikke minst at hele landet påminnes om det å vise nestekjærlighet for de som ikke har det så godt som oss. I år har jeg bestemt meg for å prøve å pugge navnet på en ny yogastilling hver dag. Så får vi se da på julaften om jeg har klart 24 nye navn????❤️?? God jul så lenge til deg og familien ??

 • Det aller fineste med adventstida må være tradisjonen til vår herlige vaktmester: Hver første søndag i advent finner han fram enorme mengder julepynt, deriblant en julenisse i menneskestørrelse (!), som han, bare for å glede oss beboere, plasserer rundt i oppgangen. Hver morgen fram til jul er som å gå ut døra på Nordpolen! Såå hyggelig!

 • Det beste med Adventstiden er at en får ro i sjela og føler en varme over å skulle være mere sammen med kjente og kjære. Og ta frem julepynten som en er så glad i som har vært gjemt bort ett år. Bake litt bare for kosen ved å bake. Prøvespise en julemiddag med ribbe. Lukten av mandariner og av kongerøkelse. Mens stemningen gradvis bygger seg opp til den fineste og gladeste kvelden på hele året; Julekvelden. ?

 • Det beste med adventstiden er å kunne kose seg inne,og alt lyset som kommer i denne mørke tiden! For min del er det også eksamensperiode,men det hjelper veldig på med så koselig stemning 🙂

 • Det å kunne stresse ned et par hakk å kose seg med god samvittighet. Selv om det er travelt er det ikke så travelt at en ikke har tid…. Nyte tiden med familien… Tiden kommer ikke tibake den flyr avsted.. Så viktig å gripe den ?ha en flott førjulstid ?

 • Elsker førjulstiden, pakke inn gaver til de jeg er glad i. Tenne røkelse, julemusikk, god mat og tid med familien må man ikke glemme i denne tiden.

 • Alle lysene! De gjør mørketida mye bedre! 🙂
  Og ikke minst forventningene og fryden til ungene!

 • Hi Vibeke,
  Det jeg liker best med adventstiden er den magiske stemningen, masse levende lys, nydelige juleblomster og planter, og mest av alt samvær med de som betyr alle mest her i livet:D Ha en koselig førjulstid 😀

 • Det jeg liker best med adventstid er det lune mørket, stearinlys og tid med familien. Vi samles rundt tradisjoner som baking, besøk på julemarkeder, grøtfest med venner osv. God advent❤

 • Liker forberedelser som må til for at det skal bli jul i huset. Julebakst, vasking, pynting, julegave shopping og koselige stunder med barna. Ønsker deg ei riktig så fin adventstid ???

 • Adventstida bringer med seg ro, og mange tanker. Blir veldig obs på kva som er det viktigaste for meg. Prøver å få gjere kjekke ting saman med gutane mine og gi dei gode minner som dei kan ta med videre i livet.

 • Det fineste med adventstiden er å kjenne på sommerfuglene i magen ved å tenke på at det nærmer seg jul. Fylle opp en ellers mørktid med å handle julegaver fylt av kjærlighet, drikke chillikakao med krem foran peisen mens pappa spiller piano, julemarked med besteforeldre, duften av jul og julebakst, venninnebrunsjer og ikke minst, å glede seg til å reise hjem til jul! 🙂 <3

  Ønsker deg en riktig fin adventstid!

 • Det fineste med adventstiden er at man setter av mer tid til å være med venner og familie og jeg føler iværtfall at man setter mer pris på alt generelt sett. Noen andre ting jeg forbinder med adventstiden er å sitte inne foran tv’en og drikke te og spise mandariner, lage pepperkaker og ikke minst synge julesanger.
  Hvis jeg hadde vunnet hadde jeg også blitt veldig glad fordi at jeg er helt blakk og har ikke råd til julegaver. Så hvis jeg vinner kommer jeg til å kjøpe julegaver til mamma, pappa og søsteren min med gavekortet på vita exsclusive.

 • Jeg liker forberedelsen. Planlegge kakebaking, julegavekjøp. Pynte med lys ute og inne. Gleder meg også til å få besøk i god tid før jul. Da kan vi gjøre ting sammen min datter , mitt første barnebarn og jeg.

 • Som student er adventstiden godt blandet med eksamenstiden. I år er ingen unntak, men derfor setter jeg ekstra stor pris på de stundene jeg tar meg fri med familie, venner eller alenetid. Da er det ingenting som slår klementiner, bake julekaker og å se på mange julefilmer. Adventstiden er fantastisk, og jeg setter virkelig pris på alle jeg har rundt meg!

 • Jeg elsker adventstiden og forventningene er store til årets beste høytid ❤️ Jeg elsker å bake og sammen med min sønn på 6 år og vår kosetid sammen er en tradisjon for oss ❤️ Vi pynter i hjemmet vårt og koser oss med julemusikk og synger og ler ?Har bestemt meg for å ikke stresse meg gjennom desember så her tar vi det rolig og tar det som det kommer ?

 • Jeg elsker adventstiden, da det er så god stemning med tradisjoner i familien. Julegateåpning, baking, familien som er samlet, pynting til jul, julegaveshopping og mange flotte julepyntede butikker som får opp julestemningen til tross for lite snø 🙂

  Jeg elsker også jobben min i denne tiden av året, da det er så mange koselige kunder som kommer inn å skal ha julegaver. Stå å pakke inn julegaver og småprate med kundene:) ALLTID koselig stemning i denne førjulstiden 🙂

  Ønsker deg en flott dag:) Også må jeg få si at du kler fremsiden av Vita Exclusive sin forside på julemagasinet 🙂

 • Det fineste ved adventstiden er at alle kommer inn i en vennlig og hyggelig atmosfære. Man legger problemer til sides og fokuserer på hverandre. Det er mye kos og hygge, særlig elsker jeg at det blir mørkere og man kan sitte inne med tente lys og fyr i peisen.
  Kan jo heller ikke la være å glemme alle de gode luktene av julekaker, nybrygget kaffe eller god kopp te. I tillegg kommer juleribba og medisterkakene, nam!! Det er fantastisk at man setter fokuset bort fra sunn mat, men heller blåser litt i kroppspresset og bare spiser alle kakene man har lyst på.
  Ååå så deilig det er at julen snart er her!
  Ønsker deg en fin adventstid og en god jul!

 • Det må vere å kjenne på lengselen etter barndomsjul med mange gode bilder og minner. Å kjenne på følelsen av å ha vore så heldig at en har slike varme minner. Og ikkje minst å prøve å gjenskape dette for egne barn, slik at dei en dag kan ta fram alt dette og bygge vidare på det til sine små igjen. ❤️

 • Jeg elsker advenstiden og alt med den! Det er virkelig et lyspunkt i en dyster mørketid, også vet man at det også ikke er alt for lenge til jul : )

 • Jeg syns adventstiden er superkoselig! Nyte mye tid sammen med de som betyr mest, høre på koselig julemusikk, spise god mat og drikke, kose seg inne med lys, og ute i frisk luft. Alt er koselig med adventsiden 🙂

 • Det jeg liker best med adventstiden er at det er den tiden av året da flest tenker på andres ønsker og med masse gleder <3