2. SØNDAG I ADVENT

Vinn gavekort i Vita Exclusive Adventskalender

#annonse

Vi er allerede kommet til 2.søndag i advent og som de så fint sier: It’s beginning to look alot like christmas! Gatene og butikkene er julepyntet, jeg ser julestjerner i alle vinduer og jeg merker at barna er i skikkelig julemodus.

Torsdag kveld startet jeg adventstiden med en bonusyogakveld med elevene mine på Stabekk der de fikk prøve seg på en Mysore-økt og de fikk med seg en fantastisk goodie-bag i julegave fra Vita Exclusive. Gjett om de var fornøyde da!? Jeg har tilbragt hver torsdag kveld i hele høst med denne gjengen og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg får dele min yoga og mine erfaringer med alle sammen. Tilbakemeldingene jeg ofte får gir meg en tåre i øyekroken og når noen forteller at disse torsdagene redder hverdagen deres så blir jeg varm om hjertet og får meg til å føle at jeg gjør noe meningsfylt. Da er det ekstra gøy å gi de en liten julegave både i form av en ekstra yogakveld som egentlig ikke er en del av kurset og en goodie-bag med masse deilige produkter som de kan kose seg meg inn i høytiden. Det handler jo alltid om å gi og ta vet dere:-)

Vinneren av forrige søndags gavekort er: Cecilie Rørvik!! Gratulerer til deg! (Du får en mail av meg snart:-))

I dag får du en ny sjanse til å vinne et nytt gavekort til en verdi av 1000,- kroner! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kort kommentar og fortelle meg hva du ønsker deg til jul:-) Jeg for min del ønsker meg enda mer kvalitetstid med barna mine, mulighet til å dra på en yogatur i løpet av året som kommer, frisk rygg og varme hansker(fryser hele tiden).

gavekort_vibeke

PS! Visste du at Vita Exclusive også har en egen julekalender? Her er det en luke for hver dag frem til julaften, og her har du mulighet til å handle utvalgte spennende produkter til 50% rabatt. 

Ha en deilig søndags kveld og håper du nyter kvelden!

0

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Ønsker meg veldig at min mamma for solgt sin leilighet til en ok pris, frisk famile og masse fine hyggelig minner på hytten.

 • Det jeg ønsker meg til jul er å få vært med venninner som jeg ikke har sett på et år, og kvalitetstid med familien og bake med tante:)

 • Jeg ønsker meg at vi får solgt huset? Og en yoga tur til året som kommer??. God advents tid til alle?

 • Jeg ønsker meg Keplers nye krim og en god cava! Feirer jul med tre sønner og skal bare nyyyte alle samlet under samme tak igjen! ❤️

 • Til jul ønsker jeg å se forventningsfulle stjerner i øynene til barna mine, og se at de opplever høytiden magisk som jeg selv gjorde da jeg var liten. Ønsker meg at vi (som familie) kan bidra til å glede noen andre som ikke har lik tilgang til de ressurser som vi har. Og så hadde det vært skikkelig gøy om nissefar gav meg et par kule nye ski goggles 🙂

 • Få meg et eget sted å bo (ikke lenger leie), fine turer med familien og svigers ❤️

 • Hei Vibeke, Jeg ønsker meg først og fremst mange koselige stunder med familien min, men også en god bok og en deilig kroppsskrub – jeg har vært snill i år mener jeg 😀
  Ønsker deg og alle en hyggelig adventstid:)

 • Ønsker meg gode opplevelser med familie og venner. Og det hadde vært fint å få til en helg med fokus på yoga i løpet av 2017.

 • Jeg ønsker meg at verden finner fred gjennom kjærlighet. At menneskene begynner å huske det som vi alle har til felles istedenfor å fokusere på forskhellene ??♥

 • Jeg ønske at formen blir helt fin til neste år, ikke hele tiden føle at jeg er sliten etter sykdom. Og bli enda bedre til å bruke yoga, derfor håper jeg en yogamatte ligger under treet i år?

 • Jeg ønsker at neste år blir ett år med oppgang og positivitet, og jeg ønsker meg yogatimer??

 • Jeg ønsker meg tid og ro til å lande og finne balansen etter et par år som har vært heftige på mange vis. Innimellom fire ganske små barn og mye hverdag er ikke det så lett, men jeg håper jeg kan klare det likevel. Jeg tror jeg kan komme er godt stykke på vei bare ved å komme meg på matta litt mer jevnlig! Også ønsker jeg at verden som helhet blir et varmere og snillere sted for alle som bor her.

 • Jeg ønsker fred på jorda. Ikke noe krig, ikke noen barn som dør. Jeg ønsker at problemet til familiene er hvilken film de skal se på i kveld, og ikke hvor de kan overleve. Mens vi kommer til å kose oss i jul kommer flere barn til å fryse i hjel der ute. Jeg håper det er ingen flere som dør på grunnen av krig.

 • Jeg håper at nissen kommer på besøk på julaften for da vet jeg at sønnen min blir veldig glad! Og at ribben får sprø svor, første gang vi skal feire jul hjemme hos oss

 • Jeg ønsker at nissen kommer på julaften (da blir sønnen min veldig glad) og at vi får en super feiring siden vi skal feire jul hjemme hos oss for første gang

 • Hei! Jeg ønsker meg mer tid til foreldrene mine som ikke bor i samme by som meg, slik at jeg får sett de oftere enn det jeg gjør og tilbrakt mer tid med dem 🙂

  God jul 🙂

 • Hei! Det jeg ønsker meg til jul er at jeg og familien får en veldig fin og koselig jul 🙂 Jeg liker å tilbringe høytider med familien, ettersom at jeg studerer og ikke har mulighet til å besøke dem ofte.

 • Jeg ønsker meg enkelt å greit nye klær 🙂 lenge siden jeg har kjøpt meg noe nytt nå.

 • Jeg ønsker at vår datter på 15 år ska få et godt siste halvår på ungdomsskolen. Å være tenåring er ikke lett ? god førjulstid ?

 • Jeg ønsker at halvåret etter jul skal bli et knallår, siden dette halvåret fra august har vært ganske turbulent : )

 • Jeg har i år ønsket meg en leselampe 🙂

  Å som vært år så ønsker jeg at familien min har det bra, å jeg ønsker meg alltid mer tid i lag med familien min 🙂
  Å så ønsker jeg meg fred i verden, hadde det ønsket gått i oppfyllelse så skulle jeg aldri mer ønsket meg noe.. For ak det hadde vært fantastisk om alle hadde fått det fritt og trygt 🙂

  Ønsker deg og dine en kjempe fin adventstid.

  P.s jeg vet ikke om det er kommet inn en kommentar før, jeg søkte men fant ingen.
  Kommentaren min bare forsvant, men prøver derfor igjen med denne 🙂

  Adventshilsen fra meg Monica Karin

 • Jeg ønsker meg faktisk en energi-lyslampe i håp om at det kan gjøre med friskere 🙂 <3 Gir aldri opp håpet om å bli frisk og leter hele tiden etter hva som kan hjelpe meg. Har hørt rykter om at det skal være bra for folk med ME, så jeg krysser fingrene 🙂