Vinn nytt gavekort fra VITA EXCLUSIVE

Gavekort kan være din redning denne jula:-)

#Annonse

Huhei hvor dagene flyr i desember altså. Det er allerede 3.søndag i advent!!

Noe av det mest irriterende jeg hører er de som skryter av at de er ferdig med julegavene i juli!!!..men hvert år tenker jeg at jeg i alle fall skal være ferdig med både julekort og julegaver i oktober. Slippe å være den som stresser rundt for å få alt ferdig, som kjøper julegavene på impuls og som sender julekortene dagen etter postens frist for at kortene skal komme frem. Men i år som i fjor, og som året før så er vi snart i midten av desember og jeg har så vidt begynt. Kortene er riktignok bestilt og levert, og ligger klare til å skrives på, men julegavene er langt ifra i boks. Jeg vet jo knapt hva familie og venner ønsker seg, så da er det kanskje på tide å finne frem motivasjon og fokus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det noe som alltid funker da så er det gavekort. Gavekort til en konsert, en opplevelse, gavekort på en dag på spa, eller gavekort til favorittbutikken. Da kan folk velge selv, og hvor fint er ikke det!? Nå kan du være med i trekningen om det tredje gavekortet på 1000,- kroner i adventskalenderen jeg har her på bloggen sammen med Vita Exclusive. Og blir du vinneren så kan du jo velge selv da, enten beholde det og kjøpe deg dine favorittprodukter eller du kan gi det bort til jul til noen du er glad i! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar og skrive: God førjulstid!

Husk også at Vita Exclusive har en egen julekalender der du hver dag har mulighet til å kjøpe superfine produkter til 50%! Her kan man jo virkelig gjøre et kupp på julegavene. I morgen får du f.ex halv pris på de fineste juleneglelakkene fra Nails Inc

og litt senere denne uka kan du gjøre kupp på et produkt jeg er veldig glad i, Elisbeth Arden sin berømte Eight Hour Crem Skin Protect!

13947_skinprotectant

Deilig parfymer får du en god pris på både i dag og om to dager, sjekk disse to

 

 

Vinneren av forrige søndags gavekort ble: Beate Kristin Parnemann

Gratulerer så mye til deg!

Håper dere alle nyter 3.søndag i advent, og at du kanskje har litt mer kontroll på julegavene enn meg:-)

Ha en fin søndagskveld!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *