Mine VITA EXCLUSIVE favoritter kan bli dine!

Siste trekning i vår adventskalender! Vinneren er nå trukket!

#annonse

Førjulstida går så fort og vipps så er vi på 4.søndag i advent og det er bare noen få dager til jul! Har du alt klart eller? Heldigvis er det søndagsåpent i butikkene, for dette er en av de dagene jeg har tenkt å få unna alle de siste julegavene som står igjen.

Noe av det vanskeligste spørsmålet jeg får er hva jeg ønsker meg til jul, enten om det er fra mamma og pappa eller samboeren min. For jeg har jo egentlig alt jeg trenger og mer enn det, og i vår familie har vi valgt å fokusere på barna og gi minst mulig til oss voksne. I år har jeg også valgt å gi alternative gaver, hjelpe noen som virkelig trenger det, og det håper jeg du leste om i innlegget mitt på fredag.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Men skal jeg si noe jeg ønsker meg som jeg trenger, som er forbruksvare og som alltid kommer godt med så er det jo skjønnhetsprodukter, for fuktighetskrem og andre hudpleieprodukter det trenger jeg faktisk hele tiden. Jeg bruker ikke så mye, og er nesten mer opptatt av hvordan jeg kan skape skjønnhet fra innsiden av, men noen nødvendige ting og litt sminke, ja det unner jeg meg faktisk. I julemagasinet til VITA EXCLUSIVE fikk jeg lov til å velge ut mine favoritter, og denne pakken skulle jeg jo gjerne sett ligge under juletreet på Trysil der vi skal feire jul med familien min i år.

 

vibeke_ve_mag-2_sml

 

MEN, nå er det faktisk DU som har mulighet til å vinne denne exclusive gavepakken som bugner av deilige produkter! Og de produktene vi snakker om er følgende:

 1. Rens er viktig. Og Ceramide Cleansing Oil fra Elizabeth Arden er et funn siden den både renser og fukter.
 2. Serum er bra når du er litt opp i åra som meg. Shiseido Glow Revival Serum gjør huden sunnere og du får en tydelig glød. Serumet fjerner og forebygger sliten og trøtt hud.
 3. Jeg elsker oljete ting for huden på vinteren og har lagt min elsk på Biotherm Blue Therapy Cream-In-Oil. Denne er perfekt som underlagskrem før du legger på foundation.
 4. Eyeliner og øyeskygge bruker jeg når jeg skal på fest og har plukket mine favoritter fra YSL og Estée Lauder.
 5. Mascara er jeg avhengig av hver dag , og en av favorittene er denne fra Dior, Overcurl mascara. Den er lett å jobbe med, tørker ikke ut eller drysser.
 6. Gucci Bamboo er en duft som jeg fikk i gave av ei svensk venninne i fjor og siden har den vært favoritten. Hun mente at den passet perfekt til mine egenskaper og da ble jeg solgt vettu:-)
 7. Jeg elsker neglelakk og siden jeg går med bare tær hver dag på yogamatta er fine tånegler viktig. Min signatur er mørke negler på tærne og Chanel Noir 18 er en av de fineste. Men du får også med Lovely Beige som er super til hverdags for hendene.
 8. Clarins sine lipgloss har jeg blitt avhengig av og har vel nesten alle fargene. Har en i hver veske, i toalettmappa, på nattbordet og i bilen. Elsker at den er herlig kremet og holder fukten lenge, i tillegg til at de lukter himmelsk.
 9. Siste touch på party make-up’en er et pudder fra YSL som jeg pudrer under øynene, rundt munnen og i pannen. Final glow to go!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Så, VITA EXCLUSIVE gir altså bort alle disse produktene til en av dere som kommenterer under og forteller meg hva du gleder deg mest til i 2017! Og vinneren trekkes allerede mandag så da gjelder det å være raskt ute.

Vinneren er nå trukket og da må jeg få gratulerer Cecilie Kvernevik så mye! God jul til deg!

Vinneren av forrige søndags adventsluke som var et gavekort fra VITA EXCLUSIVE på 1000,- kroner ble:

Benedicte Billkvam

Gratulerer til deg!!!

Da folkens er det bare å henge i stroppen et par dager til, sørge for at alt er klart til julaften og så kan vi senke skuldrene og la julefreden senke seg…..og sjelden har jeg vel gledet meg mer til det!

0

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Jeg gleder meg til 2017:
  Et år med mindre stress og bekymringer, færre krav og forventninger til meg selv, og mer tid og oppmerksomhet viet til de viktigste rundt meg. Jeg vil også i enda større grad enn før anerkjenne takknemlighet og glede. Takk 2016 for at du var så bra, jeg gleder meg til fortsettelsen!

 • Forhåpentligvis et nytt år som gir mulighet for endringer til et mere stabilt og roligere liv. Kunne slippe stress, kav og mas. Gleder meg til og kunne sette meg selv i førersetet og klare å si nei uten dårlig samvittighet.

 • Etter et turbulent år gleder jeg meg til 2017; et fint symbol på en ny start, et nytt år med nye muligheter, et år jeg skal fylle med godhet 🙂

 • Jeg gleder meg mest til at vi i 2017 skal ha ferieuke sammen med min søster og hennes familie. Å være sammen med mine nærmeste er det viktigste for meg 🙂

 • Neste år gleder jeg meg til å være gudmor i januar forlover i juni:)<3 Skal gjøre yoga til hovedprioritet, og planlegger opphold på Mariagården i Sverige ila året.. For det har jeg lenge hatt så lyst til! Blir medisinstudier og fullt kjør, men jeg gleder meg til 2017! Med ønske om god jul og et nydelig 2017:)

 • Jeg gleder meg til bedre helse og fokus på det som er viktigst her i livet – å være tro mot seg selv og sin egen integritet:) Jeg håper at jeg kan være en positiv ressurs for de som er meg aller nærmest men også for andre som trenger hjelp eller inspirasjon. Jeg gleder meg til å kunne begynne å realisere noen drømmer som har ligget litt ‘bortgjemt’ og jeg gleder meg til et hely nytt år med blanke ark! Velkommen 2017 😀

 • Jeg gleder meg til en rolig julefeiring selv om den blir annerledes. Annerledes fordi jeg har kjent på håpløshet av å være syk siden august og utålmodighet for å bli rask frisk. Mine ønsker for 2017 er å bli frisk så fort det lar seg gjøre. Samt å bli kjent og knytte nye vennskap i året som kommer. Ellers håper jeg folk flest er rause og kanskje kan bruke 5 minutt ekstra av sin tid på noen som trenger det.

 • I 2017 gleder jeg meg til å overta vår helt nye leilighet vi signerte på for over ett år siden: endelig skal vi bo et steinkast unna sjø og natur, og jobb, barnehage og skole blir i gangavstand. Ser frem til at min fine familie på fire tar fatt på et nytt kapittel på Fornebulandet <3

 • Jeg gleder meg til å flytte i ny leilighet, men mest av alt gleder jeg meg til å videreføre min daglige time på yogamatten for å bli mer fokusert, utholdende og balansert.

 • Gleder med til et nytt år med fjellturer, toppturer, nedturer og oppturer?? Ja, og selvsagt så gleder jeg meg til å følge deg så jeg kanskje lærer meg litt mere yoga??? God jul og godt nytt friskt år?

 • Takk for super blogg, og fantastiske tips. Utrolig inspirerende å lese og følge deg. Jeg gleder meg til 2017 fordi jeg har satt meg gode mål som jeg gleder meg til å ta fatt på! Jeg har blitt helfrelst på yoga og quigong. For meg er det en spennende kombo, og 1.1.2017 starter jeg med ett år hvor jeg praktiserer hver eneste dag. Som et morsomt eksperiment?

 • Det jeg gleder meg mest til i 2017 er rett og slett å se hvor livet tar meg. I året som kommer håper jeg at alt det som har vært vanskelig og frustrende ifht. jobb endelig faller på plass. Jeg gleder meg til å ta fatt på alle de nye opplevelsene og de utfordringene som måtte komme!

 • Jeg gleder meg til nytt år m nye muligheter, både på yogamatta og i livet sammen m menneskene rundt meg! 2016 har vært ganske tøft m ulike tap så jeg håper 2017 byr på mange gleder og positivitet. Vi bor heldigvis i et godt land og har mye å være takknemlige for. Jeg ønsker å bruke enda mer tid sammen m gode venner og familie i året som kommer. Vi feiret vår gode oldemor sin 90-årsdag i dag, så et mål er å tilbringe enda mer tid sammen m henne 😉
  God jul!!

 • I janur 2017 ser jeg veldig frem til å reise til Sør-Afrika som lærerstudent, hvor jeg skal ha praksis på en barneskole i 3 mnd. Skal samtidig skrive bachelor om betydningen av lek i undervisning i den afrikanske skolen.
  God jul ?

 • Det jeg gleder meg mest til i 2017 er og prøve å bli frisk med mediyoga, i tillegg til å være med mine nære og kjære og vise de hvor mye de betyr! ♥️

 • Eg gleder meg berre til at livet fortset og håper at alle mine kjære får lov å bli med i heile 2017, det er ikkje sjølvsagt med en veldig sjuk pappa. ❤

 • For en fantastisk gavepakke? Jeg gleder meg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver da jeg ble forfremmet fra 1. Januar-pangstart!
  Ta vare på meg selv og de rundt meg og være mer raus. Det er det viktigste jeg har lært dette året og gleder meg til å ta det med inn i 2017?
  Skal jobbe i julen så dette ville være en fin gave og kan jukse litt ferieglød☺
  Du ser smashing ut, så liker du produktene vil nok jeg gjøre det samme:-)

 • Jeg gleder meg mest til å fortsette å følge mine barns reise fremover i livet. Aldri en kjedelig dag med de, og det er så gøy og givende å følge med på hvordan de utvikler og forandrer seg fra dag til dag.
  Nyttårsforsetter har vi vel alle, og selv om jeg blir helt utslitt til tider, er det å følge med på barna og være der når livet og hverdagen raser avgårde noe av det jeg ser mest frem til!
  God jul til deg og dine!

 • Jeg gleder meg til et år hvor jeg skal bli frisk fra sykdom og føle meg slik jeg gjorde for 2 år siden:)

 • Jeg gleder meg til å senke skuldrene litt i hverdagen og ta fem minutter hver dag på å kjenne på det å leve.Det vi har rundt oss hver dag.Sola i ansiktet,vind i håret,en god dag på jobb,kjærlighet fra barna,god mat og drikke,duften av sommer.Vi må ikke glemme at hverdagen er livet.Det som skjer akkurat nå.Ikke bare ferier og helger.Dette skal jeg bli flinkere på nyte enda mer:)

 • Jeg gleder meg til å bedre helsen, både med yoga og annen trening og god bedre kostholdet. Det blir også forberedninger til studie til høsten. Mest sannsynlig blir det ny leilighet og reiser i 2017.

 • Jeg gleder meg til enda et nytt år med nye muligheter, etter et år med mye motstand og utfordringer❤
  Et helt nytt år til med mine nærmeste; familie, venner, kollegaer og til å kunne spre lys og kjærlighet til alle de i rundt meg❤

 • Hei. Jeg gleder meg til vi skal flytte inn i vårt nye hjem. Er en stund til for skal først fornyes litt da vet du?. Det er jammen litt av en pakke og blir super happy om jeg vinner ?. God Jul til deg og dine kjære☃️

 • Jeg gleder meg til alle gode hverdags-gleder: turer med min lille hund, kaffe i lysthuset med naboer/venner, kafe-besøk med jentegjengen, ferie til Roma med minstebarnet, Stockholm ned min kjære mann, hytteturer/båtturer med barn/svigerbarn osv. Ikke minst har jeg gleden av å bety en forskjell for en Syrisk familie som har flyktet fra landet sitt. Gleder meg til dette året og håper på god helse og glade stunder

 • 2017: å se barna vokse til og å kunne nyte hverdagen med de. For ja, det er hverdager det er mest av så vi prøver å nyte hver eneste en. Å bli 40 år i 2017 blir også fint. Skal ta ekstra godt vare på kropp og sinn i året som kommer☺

 • Jeg ser frem til å være der for min venninne, som nettopp fikk konstatert lymfekreft. Hjelpe henne gjennom cellegift, dårlige dager, vonde tanker. Og jeg gleder meg til alt det andre også såklart, god mat, trening, familieturer, ferier, sol og snø. Og at jeg er frisk til å nyte dette.

 • Jeg gleder meg veldig til å dra på ferie med hele min familie, mine søsken,far og mor til Italia:) Min bestemors hjemland<3
  Vi har aldri reist sammen før, og i slutten av Juni drar vi. Denne turen har vært planlagt lenge og blir veldig spesiell for oss 🙂

 • Gleder meg til å stresse ned i 2017, ta vare på de små øyeblikk, få mer overskudd og ta vare på de jeg er glad i❤️Og for å komme dit, finne tilbake til yogaen, meditasjon, og mer lek og moro i skog og mark med familien! Takk for en inspirerende blogg Vibeke, den vil gi god motivasjon i 2017!!?✨og ikke minst hadde det vært deilig å starte året med noen fantastisk deilige hudpleierutiner og produkter!????

 • Jeg gleder meg til et nytt år med min lille familie. Vi skal nyte vår nye hage som vi akkurat ble ferdige med før høsten kom. Varme dager mot sommeren, og min datter som skal begynne på skole til høsten. Mye å glede seg til i 2017.

 • Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer, skape nye og fine opplevelser med familie og venner❤️

 • Gleder meg til å endelig gjøre meg ferdig med mange års skolegang, og endelig bli «voksen», og begynne å jobbe! 🙂

 • Å det er så mye å glede seg til og se frem til i 2017? Jeg gleder meg utrolig mye til ferie uke i februar med mann og barn, og ego-uke i mai hvor jeg skal til Italia på mindfullness retreat? Og mest av alt gleder jeg meg til hverdagen, de små øyeblikkene som skal samles som perler på en snor, småbarnslatter, stunder hvor vi er her og nå, gode samtaler, opplevelser sammen, men også alene?? gleder meg til opp og nedturer, latter, tårer, You bane IT! Er bare så utrolig glad for å være frisk og gå kunne være med inn i året 2017?Ingenting er en selvfølge?

 • Jeg gleder meg til å nyte 2017 sammen med samboeren min og sønnen vår. Vi skal prøve å skape mange gode minner og ta vare på hverandre, spre kjærlighet og glede – det er helt gratis ❤️

 • Disse produktene ser smashing ut! Det jeg ser mest fram til neste år er januar. Da får jeg besøk av min bror som skal være hos meg i 15 dager. Vi skal kose oss masse i Oslo! Han har vær igjennom en tøff trafikkulykke og jeg prøver det jeg kan for å glede han i hverdagen <3

 • Jeg gleder meg til å være på yndlings plassen min ved sjøen med masse gode venner å ikke minst familie.

 • Jeg gleder meg til ny jobb, konfirmasjon for eldstejenta, gode opplevelser med familie og venner, yoga og mye mer?

 • Jeg gleder meg til et nytt år, en ny start etter et tøft år. Jeg er sikker på at det kommer til å bli et mye bedre år enn 2016, og det er godt! 🙂

 • Det jeg gleder meg mest til i 2017 er å bli mamma for første gang 🙂 om 7 uker venter vi en liten gutt, så jeg tror nok at 2017 blir det fineste året hittil <3

 • 2017 blir et spesielt år for meg. Jeg skal nemlig bli mamma for første gang i januar, og gleder meg stort til det ????

 • Jeg gleder meg til å finne drømmejobben, drømmemannen, gjøre masse yoga uten smerter og reise! Så vet du det, kjære yogasis <3

 • I 2017 gleder jeg meg til å ha det gøy sammen med familie og venner og å gjøre mest mulig av hver dag.

 • Gleder meg til å starte i ny jobb. Det har vært en slitsom og lang søknadsprosess, men med håp og pågangsmot så løser det meste seg:)

 • Det jeg gleder meg til i 2017 er at jeg nok engang skal bli Farmor,
  da er det 3 barnebarnet som kommer og jeg er enda bare 40 år. 🙂
  Jeg ble farmor første gang da jeg var 34 år 🙂
  Men i alle fall jeg gleder meg stort til det å bli farmor igjen, det er så koselig.
  Å så gleder jeg meg til å innrede kjelleren i huset til mine foreldre til leilighet. 🙂
  *De blir ikke yngre med årene å de trenger meg mer og mer, så da vil det bli en leilighet der slik at jeg kan hjelpe dem akkurat når dem trenger meg mest. 🙂

  Så det er 2 ting jeg gleder meg stort til.

  Ønsker deg en riktig God Jul 🙂

 • Har satt som mål i 2017 å trene 3 dager i uken for å forbedre min egen helse både mentalt og fysisk! Ved å hjelpe meg selv skal jeg hjelpe andre som ikke er så heldig som vi er i Norge. Skal være med på et spennende veldedig prosjekt som starter i 2017 og er passe gira ❤

 • Jeg gleder meg til å bli mediyoga instruktør og ta 75t yin yoga fordypning? så takknemlig for at jeg får jobbe med det jeg elsker❤️

 • I 2017 gleder jeg meg til å endelig bli ferdig med videregående, slik at jeg kan begynne å følge drømmene mine. Gleder meg til nye opplevelser og minner med sønnen min, oppturer og nedturer (som blir enklere etter noen timer på yogamatta) god mat, gode venner, forhåpentligvis en reise, og til hverdagen.

 • 2017 er jeg sikker på kommer til å bli et fantastisk år! Jeg har allerede flere ting jeg gleder meg til, men helt på toppen troner nok turen vi skal ha til en liten øy i Hellas på sommeren. Når jeg lukker øynene kjenner jeg allerede den varme brisen og at skuldrene er helt senket. Også håper jeg at 2017 blir et enda bedre yoga-år enn 2016, hvor forventningene til hva jeg skal rekke ikke har stått helt i stil med virkeligheten;-) Kanskje jeg klarer å prioritere meg sjøl enda litt mer i året som kommer? Ønsker deg en god jul og et godt nytt år!

 • Jeg gleder meg å endelig begynne å føle meg selv etter 8 års ettervirkninger av hjernehinnebetennelse, kunne av å til gjøre hyggelige sosiale ting, begynne å bli mer stabil så jeg kan jobbe igjen, gjøre koselige ting med Lucas sønnen min, kjæresten min og venner og familie. Ha overskudd og ha noe å gi!
  Det gleder jeg meg til i 2017✨✨✨

 • Jeg gleder meg mest til at hele familien er enige om å komme i god form og spise sunt! Vi har fått 10 åringen på lag og hun gleder seg ennå mer enn meg:)

 • Jeg gleder meg til å bli frisk. Jeg har det som et mål hver eneste dag og hvert eneste år. Jeg gir aldri opp håpet 🙂 Det er mitt aller største ønske. Jeg har lyst til å få tilbake livet mitt.

 • Jeg gleder meg til å starte i ny jobb og komme meg ut til det normale livet etter å vært hjemme med sykt barn i 4 år?

 • Gleder meg til å starte på Hatha yoga med min mor ??❤️? Egentlig håpet jeg på en tur til India men dette er uansett en fin oppladning til mer dybde og forståelse for yoga og meditasjon ??

 • Jeg gleder meg mest til å være mindre avhengig av andre. Jeg har ME og fordi formen ikke har vært så god så har det tatt lang tid å få tatt bil lappen. MEN endelig, for 2 mnd siden så hadde jeg oppkjøring og besto! Det har tatt noen år å komme dit, og desto større er gleden av å faktisk kunne kjøre selv når formen er god 🙂 Ellers gleder jeg meg til å tilbringe tid med familien og gode venner og den fineste gutten som finns <3 Riktig god jul til deg og dine <3

 • Jeg gleder meg mest til å begynne på yoga, har alltid ønsket det men aldri hatt vilje til det. Nå har jeg en eksepsjonell mulighet, med nytt sted og gode vennet som motiverer meg!

 • Det jeg gleder meg mest til: Spare ferdig og overraske mammaen min med en weekend til en spaby. Hun har gått gjennom mye sykdom så hun jobber ikke fullt, men hun skjemmer vekk barn og barnebarn hele tida. Og bruker sjelden tid eller penger på meg selv. Nå skal jeg overraske henne:-)

 • For en fantastisk pakke! Det jeg gleder meg mest til i 2017 er de små tingene som gjør hverdagen mye bedre. Som å kunne reise hjem og tilbringe tid med familien litt oftere, synet av den lykkelige hunden som kommer logrende i mot meg når jeg kommer hjem og skape nye minner med gode venner ❤ For å ikke glemme utfordringer som gjør meg sterkere, jeg gleder meg egentlig til alt 2017 har å by på!

 • Det jeg gleder meg til i 2017 er å reise. Jeg skal reise en to ukers tur til et varmere strøk med andre ME syke mennesker. Jeg har også ME. jeg håper at formen også er bedre sånn at jeg kan besøke kjæresten som har flyttet opp til Trondheim for å studere.
  Jeg gleder meg også til å begynne å prøvelseskjøre.

 • I år 2017 gleder jeg meg mest til et nytt år med nye muligheter. Opplevelser/reiser tilbringe tid med venner. Å at det skal bli bedre å leve med den kroniske sykdommen❤️???

 • Det jeg gleder meg til i 2017, er at jeg skal bli flinkere til å si nei, slik at jeg kan bruke mer tid på ting som gir meg energi og glede 🙂

 • Det jeg gleder meg mest til i 2017 er å få fullført utdanningen min og reise til spennende steder! Jeg er utrolig glad i å reise men studier kommer først, så det blir godt å kunne reise og utforske nye steder med god samvittighet.

 • Jeg gleder meg til 2017? Jeg skal bli mamma til ei liten prinsesse og det er utrolig fantastisk og fint?

 • Jeg gleder meg til et nytt år med nye utfordringer ift jobb og forhåpentligvis et nytt favbrev. Gleder meg også til å reise på nye turer til utlandet med gode venner:) ha en fin jul og et godt nyttår:)

 • Jeg skal bli mormor i 2017, det gleder jeg meg aller mest til ! Og med disse fantastiske produktene kan jeg pynte meg og bli en fresh mormor

 • Jeg gleder meg til å endelig se igjen alle vennene mine som kommer hjem fra utveksling, og til å nå nye mål i 2017! 🙂

 • Åh, for en fin konkurranse ?❤ Jeg er helt klart med! Det hadde jo vært en drøm å vunnet dette, så mange fine produkter! ❤? Det jeg gleder meg mest til i år er å våkne opp julemorgenen med deilig jule frukost og se masse korslige julefilmer på tv. Dette blir min første jul uten min familir til stede så det blir litt rart.. Men jeg skal gjøre mitt beste for å ha en så fin jul som mulig ❤ La krysser jeg alle fingrer så vill jeg ønske alle sammen masse lykke til og god jul ???⛄❤

 • Åh, min feil! Jeg la netopp igjen min kommentar men jeg skrev hva jeg gledet meg mest til i år men dere ville hvite hva jeg gledet meg mest til neste år 2017! ?❤ Så da endrer jeg det med julemorgen, julefrukost og julefilmer til at det jeg gleder meg mest til i 2017 er at min kjære Mor som bor i Sverige skal komme på besøk til meg her i Norge ?❤ Siden jeg har halve min familie / slekt i Sverige og min ande halv del er fra Noege så blir det ikke at jeg fått sett min mamma så ofte som jeg selv ønsker! Så det blir utrolig hyggelig at hun skal komme å besøke mer her i Norge ?❤ Igjen så krysser jeg alle mine fingre for å vinne denne fantastiske konkurransen! ?❤ Jeg håper alle får en fin jul og godt nytt år ???⛄❤

 • 2016 har vært et utfordrende år, men også et lærerikt år. Jeg ser frem til et nytt år med nye muligheter, med håp om at gode verdier snart får en opptur og at vi igjen kan bevege oss mot en bedre verden.

 • Gleder meg mest til tid og opplevelser sammen med min fine familie og venner. Så ser jeg også å få tatt opp igjen yoga – og gjøre noe bra for kropp & hode!

 • I 2017 skjer det mye spennende. Jeg blir ferdig med universitets-graden min, skal flytte tilbake til oslo og forhåpentligvis starte i min første «ordentlige» jobb.
  Det jeg gleder meg mest til er likevel å prøve å oppfylle årets nyttårsforsett; Å smile mer.
  Etter et veldig tøft 2016 drømmer jeg om et år uten familietragedier, forhold som tar slutt og andre kriser..

 • Jeg gleder meg til å legge fra meg enda et fantastisk år kun for å starte et nytt! 2014 og 2015 var de verste årene jeg noensinne kunne hatt, og jeg er superstolt som har klart å plukke meg selv opp og leve det livet jeg fortjener. Så jeg er klar for 2017, uansett hva det måtte bringe vet jeg at jeg er sterk nok til å overleve ❤️

 • Jeg gleder meg til sommeren, da skal jeg reise til Sverige & besøke farmoren min som blir 80 år (!) Da skal hele familien gi henne en uforglemmelig dag fordi det fortjener hun virkelig. Good jul !

 • Etter et tøft år i 2016 der min kjære datter tapte kampen mot kreften, håper jeg på et år med god helse for meg og min familie der jeg skal nå i en alder av 60 år endelig ta fatt på min Yoga praksis. Dette har jeg tenkt på i mange år. Så det ser jeg virkelig frem til. Ønsker deg og dine en riktig god jul.

 • Jeg gleder meg til ett nytt år med de gleder og utfordringer som kommer. I travle stunder gjør et underverker å gå på yoga matten ?

 • Jeg gleder meg mest til å fullføre videregående for å kunne utforske hva jeg ønsker å holde på med i livet mitt! Står litt fast nå med mye stress og bekymringer så gleder meg til å kunne slappe av og prøve nye ting <3

 • Jeg gleder meg til et nytt og blankt år. Har en del treningsmål jeg ser fram til. Turer med min samboer, min mor og svigers. ❤️ Gleder meg spesielt til å løpe et løp på 20 km i Sveits med min mor!

 • Jeg gleder meg til å fordype meg i yoga! 2016 ble året jeg forelsket meg i yoga, og 2017 skal jeg ta det enda lenger 🙂 Og så gleder jeg meg til ny spennende jobb, og mange gode opplevelser <3

 • Jeg har vært masse syk i det siste, akkurat nå har jeg bihulebetennelse og krysser på at antibiotikaen skal ta knekken på den før jul. Jeg hørte en gang at etter å ha jobbet i 2 år i barnehage blir man nesten «imun» mot smitten. Så jeg ser fram til et år med mye mer tid til det jeg liker å gjøre, og nyttårsforsettet blir å halvere sykedagene mine 🙂 god jul til alle sammen !

 • Jeg gleder meg til å se min kjære mamma og mine kjære bror og tante som jeg ikke har sett på 3 år! Må 2017 komme!

 • At min niese blir frisk til Jul etter 7 år med sykdom. For, hun får vite det i disse dager.

  Og jeg ønsker så inderlig at flest mulig får feire jul. Og får minst et julegaveønske oppfylt.
  Det er jo viktig å pleie seg selv. Og ligger en favoritt under juletreet, blir både giver og mottaker ordentlig glade.