Navnelapper

Et must for småbarnsfamilier

#annonse

Med barn i barnehage, skole og SFO er det en ting som er sikkert: skal man holde orden på ting og unngå å miste klær og utstyr, må man ha navnelapper på alt!

I løpet av denne høsten har Liam klart å miste to ytterjakker, og selv om den ene var merket så har de aldri kommet til rette. Når matbokser og flasker skal være med fra skole til SFO til fotballtrening er det også greit at det står navn på for å si det sånn, disse guttene på 7 år klarer dessverre ikke passe på alt til enhver tid:-)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I barnehagen har alle jentene like matbokser og flasker, og det er mer enn en gang at jeg har tatt med feil hjem. I tillegg er disse spennene som Leona bruker blitt forbruksvare, rett og slett fordi de forsvinner i barnehagen, så nå har jeg til og med merket alle de med merkelapper fra Askeladden!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Navnelappene festes godt på et rent og tørt sted. På klær sitter de best på vaskelappen eller klesmerket. Når man har sørget for at alle hjørner og lappen generelt er klistret godt fast, er det bare å bruke plagget.

Da Sophie, min eldste som nå er 17 år, var liten fantes det bare slike lapper som man måtte stryke på, og da var det ikke så lett å merke ting, men nå bruker vel de fleste de som kan klistres på. Altså, ingen stryking, ingen sying og veldig stolte og fornøyde småtasser som har fått merket klesplagget sitt.

 

3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *