Myk vinterhud

Mine favorittprodukter akkurat nå

#spons

Vinteren er virkelig en prøvelse for huden min. Jeg har en tendens til å bli så utrolig tørr og jeg har jo tidligere slitt med eksem og utslett. De siste årene har jeg sverget til Rudolph Care og Dr. Schrammek, og begge de merkene er bra for huden min, men nå har jeg utvidet repertoaret ift produkter.

Akkurat nå har jeg lagt min elsk på Oil Therapy produktene til Biotherm, de er spesielt tilpasset tørr hud og med det klimaet vi har her til lands tror jeg de passer perfekt for mange. Oil Therapy produktene består av 3 unike oljer, som virker fornyende, nærende og gjør huden din glatt og myk.  

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Oil Therapy Huile de Douche er en beskyttende dusjgele med pleiende oljer, som gir ren og fløyelsmyk hud, samt metter huden med næring. Når jeg bruker den trenger jeg ikke ekstra krem og det er deilig å slippe. 

Biotherms nye serie Blue Therapy  er utviklet for å hjelpe kvinners stressende hverdag fra å ha en påvirkning på huden.  Denne honning-lignende krem-i-olje har en utrolig frisk og lett følelse takket være en kombinasjon av transformative teksturer. Blue Therapy produktene gir mye fukt, samt at de er pleiende, noe som passer godt etter en lang jul og nyttårssesong..

Blue Therapy Serum In Oil er et næringsrik og korrigerende serum mot aldringstegn for kvinner over 35 år som vil ha en spesielt tilpasset ansiktspleie Blue Therapy gjør huden fastere og reduserer dannelsen av rynker og pigmentflekker. Huden tilføres fuktighet innenfra og får en ny glød umiddelbart. Denne bruker jeg nå som nattkrem.

Biotherm Blue Therapy Cream-In Oil er en revolusjonerende dagkrem med høy sammensetning av vegetabilske oljer rike på omega 3 og 6, og effektivt sulfatert sukker og sjøalge ekstrakter. Teksturen går fra en frisk krem til en varmende olje, ikke klissete eller fet og den har en nydelig duft. Cream In Oil er en innovasjon som øker motstandsdyktigheten, strukturen og jevner ut huden din.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *