This dress can save lives

Den internasjonale barnekreftdagen

Inst2

I dag, 15.februar, er det Den Internasjonale Barnekreftdagen. Når man har barn selv, er den største frykten at de skal bli alvorlig syke, og dessverre har jeg venner rundt meg som har vært i den situasjonen, og det er en sak som står mitt hjerte nært. Derfor har jeg takket ja til å være med på å sette fokus på denne dagen.

Mine venninner i Elle & Il har designet er utrolig fin kjole «The Charlize Dress» hvorav 50,- Nok av hver solgte kjole går til Barnekreftforeningen.  Kjolen er i 100% lin og finnes i sort, hvit, mørkeblå og grå.  Alle kjolene kommer med «gullfargede» tags da «gullfargen» er symbolet til barnekreftforeningen.

IMG_5709_3

Alle som kjøper kjolen får også med en gullsløyfe som man kan bruke for å vise sin støtte til saken. Denne kan du også kjøpe på Gullfunn.

IMG_5710_s

Takk for at du støtter!

#veldedighet

Foto: Elle & Il og Cato Ingebrigtsen

 

5

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *